O2e

Afdrukken op grosgrain lint

Voorbedrukte grosgrain linten worden in de volksmond gebruikt in bruiloften, feesten en andere evenementen om een ​​persoonlijk tintje toe te voegen aan geschenken en gunsten. U drukt op grosgrain lint zelf met behulp van een inkjetprinter, transfer papier, ijzer en grosgrain linten. Hier is wat je moet doen.

Afdrukken op grosgrain lint. Verzamel je materialen.
Afdrukken op grosgrain lint. Verzamel je materialen.

  • Verzamel je materialen. Je moet grosgrain lint dat tussen de ¾ "tot 1" in de breedte. Kies een lichte kleur grosgrain lint voor het afdrukken. Grosgrain linten zijn verkrijgbaar in stof winkels, ambachtelijke winkels en online winkels. Koop wat je nodig hebt voor het project plus een beetje extra voor het geval u een fout maakt of voor het uitvoeren van de eerste ijzeren tests. Je moet ook inkjet transfer papier die u kunt kopen bij winkels die kantoorartikelen verkopen, sommige computer winkels en online. Zorg ervoor dat je genoeg gekleurde inkt in uw inkjet printer. U zult uw huishouden ijzer, een strijkplank, en scharen moeten ook voor het snijden van de linten.
  • Was het lint. Dit is een optionele stap, die u kunt overslaan. Het wassen van de grosgrain lint zal ervoor zorgen dat de inkt goed hecht. U moet de grosgrain lint te trekken van de spoel, swish het in een sopje, dan afspoelen met schoon water en leg ze drogen. Zodra de grosgrain lint is, strijk het uit te maken plat.
  • Maak de tekst. Een tekstverwerkingsprogramma is nodig om de woorden of teksten die worden afgedrukt op de grosgrain lint te creëren. Typ de tekst. Kies het lettertype en de grootte en stijl van de tekst op het lint te passen. U kunt ook de kleur van de tekst afhankelijk van hoe u wilt dat de tekst moet verschijnen op de grosgrain lint. Sla de tekst die u hebt gemaakt, zodat u deze opnieuw kunt gebruiken later.
  • Maak een testafdruk. Voordat je een definitieve afdruk, moet u een testafdruk uit te voeren. Print de tekst op een leeg vel papier. Knip de tekst in een strip. Plaats de strook tekst bovenop de grosgrain lint te zien of het past. Verander de grootte als het niet en herhaal dit proces totdat u de juiste maat tekst.
  • Een kopie van de tekst. Zodra u de juiste maat, de tekst repliceren zo vaak als je wilt. Zorg ervoor dat er een ruimte tussen de lijnen van teksten voor het snijden.
  • Maak een spiegelbeeld drukt vervolgens af. Zodra de pagina vol is, kunt u nu afdrukken van de tekst. Maar, heb je niet gewoon uitprinten zoals ze zijn. Je moet op zoek naar de optie die u zal toestaan ​​om een ​​spiegelbeeld van de tekst af te drukken. Het spiegelbeeld is wat je nodig hebt overgebracht op de grosgrain lint zodat het lijkt op de juiste manier wanneer gestreken. Zodra u de spiegelbeeld optie voor het afdrukken, zorg ervoor dat het is geselecteerd drukt u vervolgens de tekst.
  • Snijd de tekst in reepjes. Gebruik een schaar om de lijnen van tekst intro gelijke repen snijden.
  • Ijzer op de tekst. Verwarm uw strijkijzer op basis van de temperatuur aangegeven in de inkjet transfer papier. Leg de gesneden stroken op de grosgrain lint. Zorg ervoor dat u ruimte te verlaten indien nodig. Iron een strook als eerste te testen. Als blijkt groot, verder strijken de rest. Anders passen de strip voordat u verder gaat met de anderen. Nu heb je voorgedrukte grosgrain linten.


Afdrukken op grosgrain lint is gemakkelijk en eenvoudig te doen

Afdrukken op grosgrain lint is gemakkelijk en eenvoudig te doen! Veel plezier met verschillende kleuren van grosgrain linten. Experimenteer met de tekst grootte en het lettertype. Uw linten zal zeker opvallen wanneer je ze gebruikt!