O2e

Hoe aan woordenboek overdracht van bestanden van Open Office 2.x naar kantoor 3 bèta te openen

Open Office is een gratis tekstverwerker die gebruikt kan worden als een uitstekend alternatief voor Microsoft Word. In tegenstelling tot de Microsoft Word, Open Office is gratis te gebruiken en kan gebruikt worden op zowel Windows-en Linux-besturingssystemen. Als u een upgrade van uw versie van Open Office van 2.x naar Office 3 Beta Open, moet u het woordenboek bestanden te bewerken als over te dragen naar de nieuwe versie van Open Office, zodat voor het Woordenboek bestanden goed te laten werken. Hier is hoe.

  • Sluiten open office. Begin door ervoor te zorgen dat Open Office is gesloten. Je moet ook naar de startup lade die is gevonden op de taakbalk, en zorg ervoor dat de snelle starter ook wordt stilgelegd te maken. Open het Taakbeheer en controleer om te zien of er sprake is van processen die samenhangen met Open Office. Deze moeten allemaal worden afgesloten voor u te kunnen om de bestanden te bewerken zonder nadelige gevolgen voor het programma.
  • Toepassingsgegevens. Nu u het programma gesloten is, moet u naar de juiste map. Doe dit door te klikken op de map Documents and Settings, dat te vinden is op de C-schijf in uw computer. Kies de administrator map, en ga vervolgens naar de map die wordt bestempeld als Application Data. In deze map, moet u in staat om een ​​map gelabeld als openoffice.org2 zien.
  • Openoffice.org2. In deze map, moet u in staat om gebruiker te vinden. Klik op de map Gebruiker, en u zult in staat zijn om een ​​andere map die is aangeduid als werkmap te vinden. Klik op deze map. Binnen moet je in staat om de standard.dic bestand, het soffice.dic bestand en het sun.dic bestand te vinden. Selecteer al deze bestanden en kopieer ze.
  • Gebruiker. Ga terug naar de map met het label als Application Data. In deze map vindt u een andere map gelabeld als openoffice.org3. Klik op Open deze map en open dan de map Gebruiker. In de map Gebruiker, op zoek naar het Werkboek map en vervolgens langs de bestanden die u hebt zojuist hebt gekopieerd. U kunt ook gebruik maken van de Ctrl + V commando om gemakkelijk plak de bestanden met behulp van het toetsenbord. Nadat je dit hebt gedaan, wordt de computer automatisch gevraagd of u wilt de bestaande bestanden in de map overschrijven. Zorg ervoor dat u ja selecteert, zodat woordenboek bestanden worden vervangen door de oude woordenboek bestanden van Open Office 2.x. deze manier zal de aangepaste woordenlijst die u hebt gebruikt nog steeds aanwezig zijn.
  • Sluit en test. Daarna vervolgens de verschillende mappen die u hebt geopend te sluiten en klik op de Open Office-pictogram in uw bureaublad of op uw startmenu. Op deze manier moet je in staat zijn om het programma te starten. Probeer het typen van enkele woorden, en vervolgens met behulp van het woordenboek op de woorden die je hebt gebruikt om te zien of het woordenboek bestanden met succes zijn overgedragen.


Hoe aan woordenboek overdracht van bestanden van open office 2.x naar kantoor 3 bèta te openen. Sluiten open office.
Hoe aan woordenboek overdracht van bestanden van open office 2.x naar kantoor 3 bèta te openen. Sluiten open office.

Met deze stappen, moet u in staat zijn om gemakkelijk de oude woordenboek bestanden naar de Open Office 3 Beta-versie die u in uw computer.