O2e

Hoe beter ebay koopt vinden

Ik heb onlangs vond een paar laarzen in een in een van mijn favoriete catalogi, maar ze kosten 55€. Ik besloot om geduldig te zijn en als ik kon vinden de laarzen goedkoper op eBay te zien. Dus ik deed een zoekopdracht voor Skechers Rondom bedrukte laarzen en gewacht: Niets. Een paar dagen voorbij en ik begon te groeien ongeduldig. In de tussentijd, zag ik dat de laarzen waren afgeprijsd tot 45€. Ik wilde die laarzen, maar besloot om uit te houden voor een betere te kopen.

Het duurde ongeveer drie weken

Het duurde ongeveer drie weken, maar de laarzen werden uiteindelijk genoteerd op eBay van een eBay-verkoper die ik had opgeslagen in mijn favorieten. Ik heb ze gekocht voor 15€ 0,99 + 10€ verzendkosten voor een totaal van 20€ 0,99. Ik was zeer tevreden met mijn aankoop. De laarzen waren een terugkeer en waren zo goed als nieuw - geen gebreken (hoewel mijn laarzen had geen gebreken, sommige items zijn terug te wijten aan een fout, dus ik lees aandachtig elke aanbieding en vraag de verkoper vragen). Vaak als er een fout, het is klein en onopvallend.

Hoe beter ebay koopt vinden. Zoek verbonden verkopers.
Hoe beter ebay koopt vinden. Zoek verbonden verkopers.

In de loop der jaren heb ik veel geleerd van kleine dingen die me helpen om beter koopt op eBay. Ik koop mijn kinderen 'school kleren en zomer te dragen, ik heb gevonden een goede koopt op concertkaarten hebben zelfs gekocht coupons voor een gratis overnachting in een hotel.

 1. Zoek verbonden verkopers: Zoek verkopers die een of andere manier verbonden zijn met een magazijn dat items levert aan uw favoriete winkels. Deze verkopers hebben toegang tot geretourneerde artikelen, overstock items, buiten het seizoen items, enz. Dit zal niet worden afgedrukt in zwart-wit op hun objectbeschrijving of op hun winkel pagina, maar het is vrij eenvoudig om erachter te komen. Neem eens een kijkje bij de andere dingen die ze verkopen. Als ze meerdere items van dezelfde winkel en in verschillende maten, is de kans groot dat ze de verbinding. Vele malen deze verkopers heten drop verladers.
 2. Opgeslagen zoekopdrachten: Nadat u in een zoekcriteria, zoals "Skecher Rondom bedrukte Boots" en druk op "Enter" zal er een link genaamd "Bewaar deze zoekopdracht" aan de bovenkant van de pagina. Klik op de link en je kunt het opzetten van een zoektocht naar dit artikel en kan gemakkelijk naar uw "Mijn eBay-pagina" en klik op favoriete zoekopdrachten. Daar vindt u links naar al uw favoriete zoekopdrachten. U kunt zelfs instellen e-mailberichten, "zodat wanneer er nieuwe advertenties die aan uw criteria, ontvangt u een e-mail laten weten te ontvangen.
 3. Favoriete verkopers: Ik heb ontdekt verkopers die ik echt leuk vind en die lijst merken die ik wil, dus ik ze opslaan in mijn favorieten. Als u wilt een verkoper op te slaan in uw favorieten, ga dan naar een item dat de verkoper verkoopt en onder de "Meet the verkoper," er is een "Toevoegen aan favoriete verkopers" link, klik op de link en de verkoper zal worden opgenomen in uw favorieten in uw Mijn eBay.
 4. Exacte woorden: Gebruik exacte woorden van het item dat u wilt bij het ​​uitvoeren van een zoekopdracht: Skechers Wraparound Boot; Geboren Shoe Bishop, en ga zo maar door.
 5. Uitgebreid zoeken: Naast de zoek-knop, is er een link genaamd "Geavanceerd zoeken". Ik gebruik deze wanneer ik wil mijn zoekopdracht te verfijnen. Bijvoorbeeld, mijn zoon draagt ​​maat 10 slanke jeans, dus ik zal open de geavanceerde zoek-en in een zoektocht naar Gap Jeans jongens 10, en ik woorden als husky uit te sluiten. Ik weet niet altijd op in het woord slank, omdat sommige verkopers niet slim in hun lijst, maar zelf 10 s. Ik wil gewoon mijn aanbiedingen beperken en uit te snijden husky.
 6. Sorteren: Nadat ik klaar met mijn zoeken, heb ik mijn aanbiedingen sorteren op Tijd: eerst afgelopen (dit drop-down optie is te vinden op de top rechts van de zoekresultaten). Soms kunt u items met geen biedingen en eindigt al snel - dit is waar je kunt krijgen een aantal goede koopt.
 7. Verzendingskosten: Allereerst, begrijp dat de meeste verkopers niet proberen om een moord op verzendkosten. Hebben verkocht op eBay, ik weet uit de eerste hand dat de scheepvaart kan duur krijgen, maar doen horloge voor degenen verkopers die een 25€ object aan voor 10€ 0,99 en voeg 15€ verzendkosten.
 8. Gecombineerde verzending: Kopen bij verkopers die zullen het verschepen combineren en dan kopen meer dan een item van de verkoper om te besparen op verzendkosten. Ik vond een naam merk velours broek en jas set voor de helft van de oorspronkelijke verkoopprijs en een paar bijpassende naam merk sneakers voor de helft van de oorspronkelijke verkoopprijs - zowel van dezelfde verkoper. Ik heb ze gekocht en de verkoper het gecombineerde verschepen om mij te redden ongeveer 5€.
 9. Wees geduldig: Als u niet kunt vinden uw item meteen, en als u niet beschikt over het item onmiddellijk hebben, dan geduld. Bewaar uw zoekopdracht, opgezet om e-mailnotificaties te ontvangen en zoeken eBay met behulp van verschillende zoekcriteria voor het item voort te zetten.
 10. Verwante zoekopdrachten: Nadat u uw zoekcriteria zetten in en druk op "enter", is er een gebied aan de bovenkant van de pagina die Related Searches zegt: Daar vindt u links naar andere artikelen die dicht bij wat je in je zoekfilter , met inbegrip van frequent verkeerd gespelde woorden.
 11. Onderzoek het item: Zorg ervoor dat u een koopje krijgt. Veel kopers maken de fout te geloven dat, omdat het op eBay, is het goedkoper. Dit is niet altijd het geval. Onderzoek het item dat u overweegt bij andere winkels, check scheepvaart prijzen, rendement beleid en garanties om te zien of je echt krijgt een betere deal op eBay.
 12. Onderzoek de verkoper: Ik kijk altijd naar de Meet Verkoper sectie, gevonden op de top, rechts van de aanbieding. Dit is waar ik kan zien hoeveel feedbacks de verkoper heeft ontvangen en de verkoper feedback score. Ik kan zelfs lezen van de verkoper feedback commentaar. Een verkoper zou kunnen hebben een 95% feedback score, maar heeft 3500 feedbacks. Dat is voor mij nog steeds redelijk goed. Aan de andere kant, een verkoper met een 95% feedbackscore die heeft slechts 128 feedbacks, is niet zo goed. Ik zal altijd kijken naar de reacties en zie wat sommige van de negatieven een waren en dan beslissen of ik voel me comfortabel met de verkoper.
 13. Lees zorgvuldig: Lees het item beschrijving zorgvuldig: Dit is waar de verkoper moet een lijst alles wat u moet weten over het item, betaling en verzending. Het is belangrijk om op te merken dat sommige verkopers niets, maar PayPal betalingen wat betekent dat de aankoop van hun item te accepteren, moet je betalen via PayPal. Als u niet beschikt over een PayPal-rekening en niet wilt om een ​​te krijgen, is het het beste aan de stok met aanbiedingen die zal accepteren postwissels of kascheques.