O2e

Hoe CD replicatie doen in hoge kwaliteit

CD replicatie maakt kopieën van uw gegevens door stampen ze in de cd zelf. In tegenstelling tot het branden, wordt een CD gemaakt van de grondstoffen en de gegevens worden toegevoegd in het proces om een ​​exacte kopie van uw stamgegevens te creëren. Artiesten en platenlabels zijn twee van de grootste klanten van CD repliceren bedrijven. Miljoenen muziek-cd's worden verkocht over de hele wereld en CD replicatie maakt deze kwalitatief hoogwaardige CD-producten mogelijk te maken. De replicatie proces zorgt voor consistentie in het eindproduct, zodat u kunt verwachten om dezelfde gegevens van hoge kwaliteit die wordt geleverd door uw master CD te krijgen.

Hoe CD replicatie doen in hoge kwaliteit. Maak een hoge kwaliteit master cd.
Hoe CD replicatie doen in hoge kwaliteit. Maak een hoge kwaliteit master cd.

  1. Maak een hoge kwaliteit master CD. Het uiteindelijke product zal slechts zo goed als de definitieve gegevens die u verstrekt. Dus een hoge kwaliteit master CD levert een even hoge kwaliteit replicatie. Indien de master-CD bevat springt en drop-outs het uiteindelijke product zal bevatten dezelfde gebreken dus zorg ervoor dat u uw gegevens in de exacte vorm die u wilt presenteren. De definitieve gegevens moeten worden vermeld in een hoge kwaliteit CD om te voorkomen dat beschadigde van beschadigde gegevens. Altijd op zoek naar en het gebruik van het beste merk cd die de markt te bieden heeft, kunt u de cd-replicatie bedrijf vragen om aanbevelingen.
  2. Maak het glas master A glas-master zal worden gemaakt van de master CD,. Zal de master stempel dat de gegevens op de CD's sluit zijn. Een gladde ronde glas wordt gemaakt en behandeld met photoresistent lichtgevoelige chemicaliën, en vervolgens gebakken om uit te harden. Het gaat dan door een metallisatie proces waarin het wordt bekleed met nikkel damp. De negatieve master wordt vervolgens gemaakt in het proces waardoor de putjes en groeven op de membranen van het eindproduct. Het hele proces moet op een zeer schone omgeving als stofdeeltjes kunnen de kwaliteit van de CD glazen master nemen.
  3. Gebruik van hoogwaardige materialen. Alleen hoogwaardige materialen worden gebruikt in de replicatie proces. Hoge kwaliteit polycarbonaat korrels worden gesmolten, gegoten en voorzien van uw gegevens. Als lage kwaliteit materialen worden gebruikt in de replicatie-proces van begin tot eind, zult u dan krijgt een even lage kwaliteit.
  4. Ontwerp kwaliteit graphics. De afbeeldingen die u beslissen over het op uw CD's zal vertegenwoordigen het gehele product. Omdat er niets zal worden gezien of gehoord het eindproduct tot de gegevens wordt uitgevoerd, zult u wilt dat het product een visuele weergave van de gegevens ingesloten op de CD hebben. De grafische ontwerpen zullen het scherm gedrukt op de CD en zal het label, de inhoud, en aanvullende informatie over het eindproduct bevatten.

Met behulp van hoge kwaliteit materialen en processen van begin tot eind zal leiden tot resultaten van hoge kwaliteit.