O2e

Hoe de Basiskenmerken van de iPod weten

Sinds de release

Sinds de release, de iPod nog steeds een van de meest gewilde draagbare media-apparaten. Naast het slanke ontwerp, de iPod heeft van zijn enorme opslagcapaciteit en eenvoudige navigatie door het Click Wheel. De iPod biedt haar gebruikers hun muziek en video's mee te nemen overal en nergens. Hoewel de iPod is gemakkelijk te gebruiken, kunnen sommige mensen hebben een klein probleem te leren hoe het te gebruiken, vooral als ze niet gebruikt worden of niet in werking een digitaal apparaat. Het leren van de grondbeginselen van de bediening van de iPod zal helpen de gebruiker laden hun muziek en video's en speel ze.

Hoe de basiskenmerken van de ipod weten. Beheer digitale bestanden via de itunes.
Hoe de basiskenmerken van de ipod weten. Beheer digitale bestanden via de itunes.

  1. Beheer digitale bestanden via de itunes. Elke iPod wordt geleverd met een media management software die bekend staat als iTunes. Het beheert de nummers en video's die u wilt laden op de iPod. U kunt iTunes op uw computer zoeken naar muziek en video's op je computer en uploaden naar de muziek-en videobibliotheek, of u kunt kiezen om te bladeren voor ze zelf. U kunt uw eigen playlist voor diverse activiteiten. Je kan het muziek, video's en afspeellijsten rechtstreeks naar uw iPod via iTunes.

    Er is een ingebouwde winkel in iTunes waarmee u koopt muziek, films, tv-shows en podcasts en laad ze op je iPod.

    iTunes is ook een media speler waar u kunt uw video's en luister naar muziek.

  2. Navigeer door het Click Wheel. Het klikwiel op de iPod maakt het makkelijk voor u om rond uw bestanden en zoek naar het nummer, album of video die u wilt afspelen. Het klikwiel heeft twee buitenste gebieden, een buitenste cirkel en een middelste knop. Het buitenste wiel is voorzien van de menu-knop die u gebruikt om terug te bladeren door de vorige menu's. De "Vorige" en "Volgende" knoppen kunt u het vorige of volgende nummer op de lijst, terwijl een ander nummer wordt afgespeeld. De play-knop start de muziekbestand of video op de lijst die is gemarkeerd, het zal ook het nummer of de video die wordt afgespeeld pauzeren. De hele buitenste wiel scrollt u door uw digitale bestanden en menu-opties door met je duim of vinger met de klok mee of tegen de klok in op de buitenste cirkel. De middelste knop selecteert een bestand of menu-optie.
  3. De hold-schakelaar. Het hold-schakelaar op de bovenste deel van je iPod maakt je klikwiel functies onbruikbaar zodat de muziek of video die wordt afgespeeld op uw iPod niet per ongeluk worden verstoord.

Het verkennen van de iPod basisfuncties zal u helpen begrijpen hoe de iPod te bedienen en maak gebruik van de mogelijkheden ervan.