O2e

Hoe de beste draagbare audio recorder kiezen

Als uw levensstijl vereist

Als uw levensstijl vereist, kan een draagbare audio-recorder worden uw all-time buddy. In dit geval, zal je zeker niet wilt om zich te vestigen maar voor een recorder in de markt. U hebt een dat is de beste in de industrie.

De beste audio recorder betekent niet altijd de duurste en de volledig uitgeruste een. De waarheid is, de kwaliteit van de recorder zal alleen afhangen van hoe je zal gaan gebruiken. Bijvoorbeeld, als je een student die korte minuten opnametijd nodig heeft, kan een goedkope en eenvoudige recorder het beste voor je. Om u te begeleiden in het kiezen van de beste draagbare recorder, kennis te nemen van deze volgende overwegingen:

Hoe de beste draagbare audio recorder kiezen. Als uw levensstijl vereist.
Hoe de beste draagbare audio recorder kiezen. Als uw levensstijl vereist.

  • Opnametijd. Het wordt gegeven in een soort recorder dat hoe langer de opnametijd is, hoe beter het is. Ja, dit is volkomen waar. Echter, als je echt niet nodig een dergelijke hoge opname capaciteit, dan kunt u kiezen voor de een met een kortere opnameduur. Altijd eerst af te wegen bij uw behoeften alvorens een aankoop.
  • Opslagcapaciteit. Een ander ding om te overwegen is hoeveel gegevens op te slaan kan. Het zal altijd beter om die met een grote capaciteit voor het opslaan van bestanden te selecteren. Ook is het een goed idee om te controleren op recorders die een uitbreidbaar geheugen.
  • Geluidskwaliteit. Dit is iets wat je heel goed moet serieus overwegen. Vooral als je nodig hebt om opnamen te transcriberen, moet u een draagbare audio recorder die de mogelijkheid om op te nemen en af ​​te spelen kwaliteit geluid heeft.
  • Bestandsoverdracht. Aangezien recorders tegenwoordig digitaal zijn, is het belangrijk dat de inrichting mogelijk overdracht van opgenomen ters en andere apparaten. Zorg ervoor dat u controleren of de recorder een USB-kabel of adapter voor het gemak van de overdracht van bestanden.
  • Extra functies. Het is belangrijk dat je kijkt voor functies zoals microfoon compatibiliteit. Dit is essentieel wanneer je nodig hebt om geluiden ver van u op te nemen. Omdat de ingebouwde microfoon niet effectief geluiden opnemen in een dergelijke situatie is het noodzakelijk dat de stem recorder deze functie heeft.
  • Navigatietoetsen. Een goede draagbare audio recorder is degene die eenvoud maakt in de werking ervan. U hoeft niet een recorder die een ingewikkelde lijn van knoppen voor de verschillende bewerkingen huizen. Een eenvoudige Play, Pause, Opnemen en Stop knop-interface zal doen.
  • Stroombron. Voor draagbare spelers, is het een goede keuze om te zoeken naar recorders die worden aangedreven door batterijen. Het kan oplaadbaar of niet. Echter, het is ook een goede zaak dat recorders kan worden gevoed samen door elektriciteit met batterijen.
  • Recorder merken. Je hebt een breed scala aan optie in termen van het kiezen van de naam van uw recorder. Wat is hier belangrijker is u de een die kan voldoen aan al uw behoeften.

Na analyse van uw behoeften voor een recorder

Na analyse van uw behoeften voor een recorder, kunt u een selectie maken voor de beste apparaat om u te dienen. Houd er rekening mee dat er geen slechte opname-apparatuur zo lang als ze kan functioneren voor uw uitkering. Dus voor al uw investering de moeite waard door het maken van een wijs besluit in het kiezen van de beste draagbare audio recorder voor u.