O2e

Hoe de grammaticale fout indicatoren in woord uit te schakelen

Een functie die Microsoft in hun ooit beroemde Microsoft Word applicatie is geïntegreerd is de automatische grammaticacontrole en functie kennisgeving. Deze functie waarschuwt de gebruiker wanneer hij vormen een zin of zinsdeel dat is grammaticaal onjuist. Het is een geweldige functie waarmee onervaren schrijvers om hun werk gemakkelijk nagelezen en bewerken. De gebruiker wordt aangemeld door de applicatie wanneer een zin of zin is grammaticaal correct door het plaatsen van een groene golvende lijn onder het fragment of de zin en, in sommige gevallen, de hele zin. De geautomatiseerde controle houdt rekening met het juiste gebruik van komma's en apostrofs ook. Hoewel deze functie is geweldig, soms, het kan verkeerd zijn. Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat sommige zinnen die u maakt zijn echt correct, maar omdat de bestaande database van de aanvraag niet zijn parameters als juist detecteert, zal het markeren als ingevuld. Dit kan soms echt irritant, dat is waarom sommige mensen ervoor kiezen om de automatische grammaticacontrole uitschakelen. Hier zijn enkele stappen over hoe om dat te bereiken.

Hoe de grammaticale fout indicatoren in woord uit te schakelen. Configureren MS Word.
Hoe de grammaticale fout indicatoren in woord uit te schakelen. Configureren MS Word.

  • Run Microsoft Word. De eerste stap in het uitschakelen van de automatische grammaticacontrole functie standaard geïnstalleerd in MS Word wordt gestart door het openen van een leeg document op Microsoft Word. Klik op het menu 'Start' en ga verder met programmabestanden. Zoek de map Microsoft Office en open het om het Woord pictogram MS zien. Klik erop om de toepassing uit te voeren. Het moet automatisch een lege pagina. U kunt een opgeslagen Word-document te gebruiken als goed. Het maakt echt niet uit.
  • Configureren MS Word. Zodra MS Word is up and running, zult u merken het hoofdmenu aan de bovenkant van het venster. Klik op "Tools" om het submenu te openen. Daar selecteert u "opties". Dit opent een nieuw venster waarin u bepaalde functies van de applicatie kunt configureren. In het venster "Opties", selecteer de "Spelling en grammatica" tab aan de bovenkant. Dit zal de configuratieopties voor deze functies.
  • Schakel de automatische grammaticacontrole. Op het tabblad 'Spelling en grammatica', zult u merken een paar items er voorafgegaan door een selectievakje. Een van de items is er het label "Controleer grammatica als je typt". U zult merken dat de doos voorafgaand wordt gecontroleerd. Klik op het vakje uit te vinken het. Klik op "Ok" een keer gedaan. Dit zou effectief de functie uit te schakelen.
  • Test het uit. Na al dat, ga terug naar het document en test het uit. Typ een zin met grammaticale fouten. Je zult nu merken dat de groene lijnen om u te informeren over grammaticale fouten zijn nu verdwenen.

Nu kunt u beginnen met typen, zonder voortdurend te stoppen en eenvoudig bewerken van uw zinnen omdat MS Word ontdekt het als onjuiste grammatica. Je moet vloeiende schrijfstijl beleven vanaf nu. Als u de functie wilt activeren, dan alles wat je hoeft te doen is herhalen hetzelfde proces, maar dit keer, controleer de doos. Sommige mensen schakelen de functie alleen wanneer ze willen een lang document continu en vloeiend typen. Zodra het document is gedaan, ze zet de functie weer in staat te stellen gemakkelijk proeflezen. U kunt overwegen om het op deze manier, omdat de functie, maar kan soms vervelend zijn, is echt heel praktisch en nuttig.