O2e

Hoe de ipod te gebruiken op een iPhone

Uw iPhone is niet alleen uw gebruikelijke mobiele telefoon

Uw iPhone is niet alleen uw gebruikelijke mobiele telefoon. Het biedt u meer dan alles wat je ooit kunt voorstellen. In feite, weet u dat uw iPhone een ingebouwde iPod-functie heeft, ook? Betekenis, hoeft u niet langer nodig hebt om je oude iPod te dragen, zolang u deze telefoon in je handen. Het goede ding over dit is dat het gebruik van een iPod op je iPhone is zeer eenvoudig. In feite, kan het een stuk makkelijker om deze functie te gebruiken op de telefoon in vergelijking met de iPod zelf. Hier is hoe u de iPod te gebruiken op een iPhone:

  • Activeer de ipod functie op je iPhone. Let op de vier pictogrammen aan de onderkant van het scherm van uw telefoon. De oranje knop, die wordt aangeduid als de iPod, is degene die je nodig hebt om te beginnen. Klik op deze oranje knop, zodat de iPhone kan beginnen het laden van de iPod applicatie.
  • Selecteer uw opties op het menu in de iPod applicatie. U zult merken vijf verschillende pictogrammen op het onderste deel van het iPod-scherm namelijk Afspeellijsten, Artiesten, muziek, video's, en nog veel meer. Deze opties laten u uw selecties te bekijken in termen van wat je wilt doen met de iPod op de iPhone. Bijvoorbeeld, als u wilt video's te bekijken, klik op Video's. De lijst met video's in het geheugen worden weergegeven. Klik op uw keuze van video en het zal beginnen afspelen van de video voor u om te genieten.
  • Luister naar de nummers via de drie verschillende menu's. U kunt nummers op de iPhone via de drie opties, zoals het Afspeellijsten, Artiesten, en Songs. Als u op het laatste geval wordt de telefoon weer te geven alle nummers in de telefoon. U kunt een song die u wilt en de telefoon zal het voor u spelen. Aan de andere kant, kunt u klikken op Afspeellijsten. De lijst met afspeellijsten worden dan weergegeven voordat het scherm, zodat u kunt kiezen welke je wilt spelen. Hetzelfde geldt voor Kunstenaars. Als u daarop klikt, wordt het scherm weer te geven alle kunstenaars van de nummers die je in ons bestand hebben voor een betere browsen van liedjes.
  • Gebruik verschillende knoppen op het scherm om de iPhone te bedienen. Als u een muzieknummer of video afspelen, kunt u eenvoudig doen noodzakelijke acties met uw telefoon. Zo wordt de Pause and Play knop in het middengedeelte van het scherm. Er is ook een volgende en terug-knop om u te helpen navigeren door uw muziek of video lijst. Er is ook volumeregeling net onder de knop Pauze. U kunt uw vinger schuift op het scherm om het volume omlaag te brengen of omhoog.
  • Geniet van de ipod met uw headsets. U kunt ervoor kiezen om headsets te gebruiken of niet bij het gebruik van de iPod-functie op je iPhone. De telefoon heeft een ingebouwde luidspreker die u zal toestaan ​​om muziek en video's kan genieten. U kunt echter ook de installatie van een headset in de aansluiting van uw telefoon naar uw iPod te genieten meer prive.


Het is goed om te weten dat je iPhone ook kan dienen als uw iPod

Hoe de ipod te gebruiken op een iphone. Activeer de ipod functie op je iphone.
Hoe de ipod te gebruiken op een iphone. Activeer de ipod functie op je iphone.

Het is goed om te weten dat je iPhone ook kan dienen als uw iPod. Dit wil niet nog vermelden dat ondanks het feit dat een alles-in-een mobiele telefoon, de iPhone is een te gemakkelijk te gebruiken iPod. Geniet van uw muziek!