O2e

Hoe de MS Word CV sjabloon gebruiken

Alle versies van Microsoft Word zijn sjablonen die kunnen worden gebruikt om het creëren van documenten te vereenvoudigen. Microsoft biedt sjablonen die u kunt gebruiken op uw computer en via Microsoft Office Online, zoals CV, brieven, memo's en verslag templates. Voor de toepassing van deze instructie zullen we ons richten op Microsoft Word 2003.

Om te beginnen opent u Microsoft Word 2003

Hoe de MS Word CV sjabloon gebruiken. Om te beginnen opent u Microsoft Word 2003.
Hoe de MS Word CV sjabloon gebruiken. Om te beginnen opent u Microsoft Word 2003.

Om geopend Microsoft Word 2003 beginnen. Te vinden van een CV-sjabloon te selecteren in het menu Bestand en kies Nieuw. In het deelvenster aan de rechterkant van het scherm te selecteren Op mijn computer in de sectie templates. Voor nu zullen we samen met CV sjablonen op uw computer is geïnstalleerd. Voor aanvullende hervatten templates kunt u de opties op Microsoft office online bekijken.

Als je eenmaal hebt gekozen om templates te bekijken op uw computer een dialoogvenster geopend met verschillende tabbladen voor de verschillende soorten sjablonen, bijvoorbeeld, Algemeen, memo's, of Brieven en faxen.

Van de verschillende tabbladen te selecteren Andere documenten

Van de verschillende tabbladen te selecteren Overige documenten. Binnen de andere ruit Documenten zijn er drie verschillende CV templates en een CV Wizard om uit te kiezen. De beschikbare CV sjablonen zijn Hedendaagse Resume, Elegant Resume, professionele hervatten.

We zullen samenwerken met de Resume wizard waarmee u een cv op maat van uw voorkeur te creëren. Selecteer Resume Wizard in het andere deelvenster Documenten. Wanneer het dialoogvenster Wizard verschijnt klikt u op Volgende. Voor de toepassing van dit voorbeeld zullen we gebruik maken van professionele stijl hervatten, klikt u op Volgende. Nu, wordt u gepresenteerd met opties voor het soort te hervatten die u wilt creëren. Entry-level hervatten, Chronologisch cv, Functionele hervatten, of Professional hervatten. Laten we kiezen voor Functional Resume.

Van de verschillende tabbladen te selecteren Andere documenten. Dit is waar de pret begint.
Van de verschillende tabbladen te selecteren Andere documenten. Dit is waar de pret begint.

Als je verder door Wizard CV wordt u gevraagd om uw contactgegevens in te vullen om de professionele hervatten creëren we bevolken. Verder te komen door de Wizard CV en selecteer de desbetreffende rubrieken die binnen uw professionele hervatten moet worden opgenomen. Zodra u uw contactgegevens hebt toegevoegd en gekozen alle noodzakelijke rubrieken, klikt u op Voltooien.

Dit is waar de pret begint

Dit is waar de pret begint. Uw contactgegevens in de Wizard CV ingevoerd, wordt weergegeven aan de bovenkant van de CV. U zult ook merken de gekozen binnen de Wizard CV's worden weergegeven in het document vetgedrukt. De zinnen tussen haakjes "[]" moet worden vervangen door de desbetreffende tekst. Bijvoorbeeld, zou [Bedrijf / Instelling Naam] naast het Onderwijs rubriek van uw professionele hervatten worden vervangen door de naam van de school, hogeschool of universiteit je hebt bezocht.

Ga verder in je achtergrond informatie in te vullen om uw professionele hervatten voltooien.