O2e

Hoe de programmering op een mobiele telefoon te wijzigen

Uw mobiele telefoon is voorzien van een programma dat maakt het exclusief voor gebruik met een specifieke dienst drager. Het wordt geprogrammeerd met codes die de telefoon te vergrendelen, zodat u kunt alleen gebruik maken van hun diensten. Er zijn verschillende redenen waarom je zou willen om de programmering op een mobiele telefoon te wijzigen. Een van de redenen is het gebruik van een andere mobiele telefoon die niet uit de service carrier gekocht met het telefoonnummer dat jij het was werden voorzien. Een andere reden is om in staat om uw mobiele telefoon te gebruiken in een ander land met een andere service carrier.

Hoe de programmering op een mobiele telefoon te wijzigen. Bel uw service carrier.
Hoe de programmering op een mobiele telefoon te wijzigen. Bel uw service carrier.

Als u een tweede mobiele telefoon te gebruiken

  1. Bel uw service carrier. Neem contact op met service carrier en hen informeren u het programma op een mobiele telefoon te wijzigen. Zij zal u vragen voor meer informatie over uw bestaande telefoonnummer, het merk en model van uw mobiele telefoon en het serienummer. Het verstrekken van deze gegevens kan de dienst carrier om u te voorzien van de cijfercodes op te roepen een menu kunt u instellen op de mobiele telefoon.
  2. Voer cijferige codes. Wanneer u de codes te krijgen van de service provider die u kunt invoeren op de mobiele telefoon en een configuratie menu zal verschijnen. Op het menu moet je je telefoonnummer en andere cijfers die nodig zijn, zoals identificatienummers in te voeren. U kunt bellen naar de service provider en vraag hen om de andere codes die nodig zijn om het proces te voltooien. Wanneer u klaar bent het invoeren van de cijfercode uw mobiele telefoon wordt uitgeschakeld en opnieuw te beginnen een back-up. U kunt gebruik maken van de mobiele telefoon als de telefoon opnieuw is opgestart en mensen kunnen contact met u op hetzelfde nummer.

Wijzig het programmeren voor gebruik met andere Sims

Voer cijferige codes. Bel uw service carrier.
Voer cijferige codes. Bel uw service carrier.

  1. Bel uw service carrier. Neem contact op met service carrier en hen informeren dat u nodig hebt om uw mobiele telefoon te gebruiken buiten het land en zou graag de lokale SIM-kaart (Subscriber Identity Module) er gebruik van. Uw mobiele telefoon service carrier zal u voorzien van codes die u moet invoeren op uw mobiele telefoon om het programma te wijzigen. Zodra u hebt ingevoerd de codes uw mobiele telefoon klaar voor gebruik met een andere SIM-kaart in het land waarin u reist naar.
  2. Code generatoren. Er zijn verschillende code generatoren op het internet die je kunt gebruiken voor je mobiele telefoon merk en model. Code generatoren zijn kleine programma's die u kunnen voorzien van de code naar uw mobiele telefoon te ontgrendelen zodat u deze kunt gebruiken met een andere dienst drager of een andere SIM-kaart.

De mobiele telefoons gekocht van een dienst vervoerder zal worden afgesloten met een code, zodat u kunt alleen gebruik maken van hun diensten. De programmering op uw mobiele telefoon kan zo worden ontgrendeld je bent vrij om het te gebruiken met een andere dienst vervoerder.