O2e

Hoe de stand te verwijderen van een samsung flat screen TV

De Samsung Group is een multinational in Zuid-Korea

De Samsung Group is een multinational in Zuid-Korea. Het is bekend om zijn elektronica, machines en andere producten en diensten. Een van de producten is TV. In feite is het 's werelds top producent van televisieprogramma. In 1990, een flatscreen-tv werd zeer populair. Samsung was een van de bedrijven die waren belangrijke producenten van flatscreen-tv. Het bedrijf produceerde verschillende maten van flatscreen-tv. Andere bedrijven zoals Panasonic, Sony en Sharp produceerde ook een flatscreen-tv. Platte schermen zijn handiger als je wilt om ruimte te besparen in huis. Verder is de kwaliteit van de beelden en het geluid is beter dan CRT TV.

Omdat het scherm is plat

Hoe de stand te verwijderen van een samsung flat screen TV. Bereid de dingen die je zal gebruiken bij het ​​verwijderen van de standaard.
Hoe de stand te verwijderen van een samsung flat screen TV. Bereid de dingen die je zal gebruiken bij het ​​verwijderen van de standaard.

Omdat het scherm is plat, zult u in staat om goed te zien van de beelden, zelfs als je op de zijkant van de TV. Als je met een huis te maken over en u wilt maken uw woonkamer kijken modern en stijlvol, waarom niet een flatscreen-tv en vervang je grote oude CRT TV? Uw kijkervaring zal beter en je voelt alsof je in de bioscoop. Als u een flatscreen televisie van Samsung, dit komt in met een stand, zodat u kunt deze op de top van een tafel. Montage van een flatscreen-tv is erg populair in de meeste huizen. U kunt dit ook doen op uw flatscreen televisie van Samsung door het verwijderen van de standaard. Het verwijderen van de standaard op uw flatscreen-tv is niet zo moeilijk om te doen. U kunt zeker dit doen en genieten van het kijken op uw gemonteerde flatscreen-tv in een mum van tijd.

Hier zijn de stappen over hoe de stand te verwijderen van een flatscreen televisie van Samsung.

  • Bereid de dingen die je zal gebruiken bij het ​​verwijderen van de standaard. Dit zijn zachte dekbed, gemagnetiseerde schroevendraaier en afplakband. De gemagnetiseerde schroevendraaier wordt gebruikt om de schroeven op stand.
  • Leg flatscreen-tv. Om ervoor te zorgen dat de flat screen TV niet wordt bekrast wanneer leg je deze op de vloer, een zacht dekbed en leg deze eerste op de vloer of tafel waar je gaat werken. Leg de flatscreen-tv aan de top van de zachte dekbed met de voorkant naar beneden. U hoeft geen zorgen te maken over uw scherm worden beschadigd als deze wordt ondersteund door de zachte dekbed.
  • Verwijder de schroeven van de TV. Er zijn meestal vier tot zes schroeven die de stand hechten aan het scherm van de platte TV. Deze kunnen worden verwijderd met behulp van de gemagnetiseerde schroevendraaier. Deze bevinden zich aan de achterzijde van de TV. Omdat de TV naar beneden op de grond, zal het achterste gedeelte worden naar u toe. Dit maakt het makkelijker voor u om de schroeven te verwijderen. Doe dit voorzichtig om schade op de TV te voorkomen. Als u niet kunt vinden een gemagnetiseerde schroevendraaier, kunt u nog steeds Schroef de stand met een gewone schroevendraaier. Om de schroeven houden aan de gewone schroevendraaier, gebruik maken van een afplakband op het einde van de reguliere schroevendraaier's.


Bewaar alle schroeven op een veilige plaats, zodat u gemakkelijk kunt vinden deze als u besluit om de stand terug te zetten op uw flatscreen-tv. Zodra de stand is verwijderd, kunt u uw TV aan de muur en geniet van kijken op uw flatscreen-tv.