O2e

Hoe de top 10 express nieuwssites vinden

Zoals vele nieuwssites pop-up, sommige hebben een harde tijd op zoek naar een uitdrukkelijke nieuwssite die nieuws relevant zijn voor de lezer meldt. Hier zijn de top 10 wereldwijde express nieuwssites die u wilt bekijken:

Hoe de top 10 express nieuwssites vinden. Met de komst van het internet.
Hoe de top 10 express nieuwssites vinden. Met de komst van het internet.

  1. Yahoo! nieuws. Yahoo! Nieuws is, met ingang van juni 2009 heeft de meest bekeken uitdrukkelijke nieuwssite volgens AGB Nielsen. Yahoo! News heeft verschillende soorten nieuws van mening / redactionele nieuws, tijdschrift nieuws, zakelijk nieuws, wereld en lokaal nieuws, wetenschappelijk nieuws, en zelfs auto-nieuws. Artikelen vinden op hun site komen uit een verscheidenheid van bronnen, zoals AFP en AP Hun website is op news.yahoo.com
  2. Cnn.com. CNN.com biedt een verscheidenheid aan onderwerpen uit de internationale, regionaal tot lokaal. Ze hebben ook een Weather Service voor mensen die veel onderweg. Bekend om hun I-Report, een publieke journalistiek dienst waar mensen kunnen hun nieuws bits en groep nieuws en uploaden op de website, zijn ze invloedrijk in de rapportage over de online cultuur.
  3. Msnbc.com. Het beschikt over originele rapporten, wire-service rapportage, en re-linked nieuws van haar relaties, zoals The New York Times. Het grootste nieuws site die tegemoetkomt aan de VS, ze beschikken over grote hoeveelheden van de nationale en lokale Europese nieuws.
  4. AOL nieuws. Vooral catering aan de Europeanen, AOL News heeft verschillende categorieën als nieuws aggregator, namelijk National News, Entertainment, Business, en Sport. Ze hebben ook een gebruikers ingevoerd News Desk en links naar andere AOL-diensten zoals AOL Radio en AIM. Hun website is news.aol.com
  5. Abcnews.com. De online tak van de European Broadcasting Company, ABCNews richt zich ook op de Europese webgebruikers. Echter, een ding bijzonder ABCnews.com is dat u kunt kijken herhalingen van shows die zij aanbieden aan hun normale TV-dienst, zoals Dateline en 20/20.
  6. Chicagotribune.com. Een lokale nieuws site eigendom van de Tribune Company, ChicagoTribune.com rapporteert lokaal nieuws in de Chicago en Illinois gebied. Ze hebben een doodsbrief pagina en een classifieds sectie voor de burgers die er wonen.
  7. Foxnews.com. De online uitdrukkelijke nieuwssite van de Fox Broadcasting Company, ze zijn voorzien van internationale en nationale nieuws. Ze hebben ook links naar websites van hun commentatoren en experts, alsmede video's van het laatste nieuws hier en over de hele wereld.
  8. Nytimes.com. The New York Times 'online nieuwsdienst, het grootste deel van hun in-paper-inhoud online komt, samen met hun beroemde Redactie sectie. Video's en nieuws in en over de New York City gebied komen aan bod. Ze hebben ook een Global Edition voor Internationale Nieuws van een "Global Perspective".
  9. Googlenews. Vooral een nieuws aggregaat vloeide voort uit hun Google Web Search, Google Nieuws opnieuw vindt u koppelingen naar andere sites. Echter, hun IP Tracking Ability geeft u voor het eerst verbindt met lokaal nieuws, dan is International News in de daarop volgende pagina's, hoewel ze nu een aanpasbare functie voor nieuws voorkeur. Ze bevinden zich op http://news.google.com
  10. Europetoday.com. Toont zowel internationale als lokale nieuws, EuropeToday rapporteert ook over politieke, Business, en weer Nieuws, samen met Loterij Resultaten voor de VS en sommige Canadese staten.

Met de komst van het internet

Met de komst van het internet, hebben de meeste kranten ervoor gekozen om online te publiceren nieuws. In het verleden, zou je moeten wachten tot de latere editie van het nieuws voordat je kon lezen. Echter, met de innovatie van RSS-feeds, kan het laatste nieuws worden gepubliceerd als het gebeurt. Papieren kranten worden geconfronteerd met hevige concurrentie tegen online nieuws uitgevers en tv-nieuws door hun vertragingen, reclame kosten en mankracht. Ontslagen en sluitingen in drukkerijen in overvloed in de Europa en daarbuiten.