O2e

Hoe de Windows XP splash screen uitschakelen

De Windows XP opstartscherm is de Windows XP-logo tegen een zwarte scherm dat mensen vaak zien wanneer ze beginnen met hun computers. Bij het aanzetten van de computer, de CPU of Computer Processing Unit, begint het opstartproces. De boot proces omvat een reeks activiteiten door de computer, om te zoeken naar opgeslagen informatie over de systeemvereisten van uw computer voordat het kan beginnen met uw Windows XP-besturingssysteem te laden. Eerste uit te voeren is het BIOS dat is een software die is ingebouwd in uw computer, waardoor het te activeren op zijn eigen. Het voert een aantal zelftests zoekt vervolgens naar hardware-apparaten die zijn aangesloten op uw computer. Zodra hij vaststelt dat er geen fouten zijn, het ziet er dan voor opstartbare apparaten, dat is de harde schijf het besturingssysteem is geïnstalleerd. Het Windows-besturingssysteem wordt gestart om op te starten en dit is wanneer u begint met het Windows XP opstartscherm te zien. Het opstartscherm kan leuk zijn om naar te kijken terwijl alle programma's die moeten om te beginnen met het opstarten van afwerking laden, maar het is ook een van de oorzaken van een traag opstarten. U heeft de mogelijkheid van het uitschakelen van de Windows XP-Opstartscherm te helpen iets omhoog snelheid van uw computer bij het booten.

Hoe de windows XP splash screen uitschakelen. Navigeer naar de "start" knop en selecteer vervolgens "uit te voeren.".
Hoe de windows XP splash screen uitschakelen. Navigeer naar de "start" knop en selecteer vervolgens "uit te voeren.".

  1. Navigeer naar de "start" knop en selecteer vervolgens "uit te voeren." Op de linker onderhoek van de monitor is de Start-knop. Door te klikken op het zal een map waar u snelkoppelingen vinden naar uw programma's, het internet, en de ontdekkingsreiziger. Zoek op de knop met de naam "Run" klik erop en het zal een dialoogvenster. Typ het commando woord "msconfig" in het venster en klik op "OK", dit zal het hulpprogramma System Configuration programma te activeren.
  2. Selecteer de "boot.ini" tabblad. Aan de bovenkant van het hulpprogramma voor systeemconfiguratie programma zijn tabs, vind het tabblad "Boot.ini" en klik erop. Op de onderste helft van het venster vindt u de boot opties. Onder de boot lijst met opties, de optie "/ NOGUIBOOT" te vinden en maak een teken op het selectievakje ernaast door te klikken op het vakje en vervolgens op "OK" te klikken aan de onderkant van het venster.
  3. Start de computer opnieuw. Na het verlaten van het Hulpprogramma voor systeemconfiguratie programma dat u wordt gevraagd om de computer opnieuw starten nu of later. U kunt direct de computer opnieuw opstarten kiezen door te klikken op de herstart nu optie of ervoor kiezen om opnieuw op te starten na elke activiteit op uw computer wordt gedaan.

Het uitschakelen van de Windows XP-opstartscherm kan helpen om de computer opstarten snelheid en u om te beginnen met uw computer vrijwel onmiddellijk toe te staan.