O2e

Hoe deel te nemen in een virtuele evenement

Het web wordt steeds veranderen van de manier waarop mensen hun dag te voeren tot dag zaken. Een van de innovaties die wordt geleverd met het internet is de virtuele gebeurtenis, die het mogelijk maakt mensen van over de hele wereld te communiceren, communiceren, en bekijken elkaars virtuele scala van producten, portefeuilles, profielen, en presentaties via het web. Door middel van virtuele beurzen en virtuele planning, worden de kosten verminderd - alles wat je nodig hebt is een internetverbinding en een online virtuele event provider. Hier is hoe.

  1. Werken met de service provider. Er zijn meerdere virtuele zelfs providers beschikbaar op het web, zoals FETC en Unisfair. Afhankelijk van de provider die u kiest, kan de dienst worden gratis verstrekt, of met een lage vergoeding. De dienstverlener zal u voorzien van een online tool die mensen kunnen toegang van over de hele wereld. Gebruikelijk, de service provider wordt geleverd met virtuele html betere sites die visueel zijn aangenaam en zeer interactief. Flash-programma's worden ook gebruikt, opgenomen met hoge kwaliteit graphics om virtuele vergaderzalen die gemakkelijk te navigeren om te recreëren.
  2. Registratie. Nadat het evenement is gepland en de sprekers zijn aangemeld voor het opzetten van hun presentaties, uploaden deze in plaats van de dienstverlener, en meld u aan op een bepaalde tijd, kunnen de bezoekers gaan deelnemen aan het evenement. Voor de gasten, moet de site-adres worden gemaild naar de ontvangers, met inbegrip van de data en tijden van de verschillende programma's. Om te registreren, zal een registratie pagina worden ingesteld door de dienstverlener. De gasten zullen ondertekenen, en wordt doorverwezen naar de homepage waar de presentaties, chatrooms, en event coördinatoren kan worden bereikt.
  3. Geplande chats. Een type van de chat die kunnen worden gehouden in een virtuele evenement is de geplande chats. De geplande chats zijn vergelijkbaar met groepsdiscussies richten waar een moderator of coördinator aanwezig is. De coördinator zal de besprekingen tussen de aanwezige leden te vergemakkelijken. Geplande chats worden meestal gebruikt voor de planning en evaluaties, en als deskundige begeleiders nodig zijn om gevoelige kwesties aan te pakken in de evenementenagenda.
  4. Groep chats. Naast geplande chats, kunnen de gasten ook met elkaar omgaan vaste groep chats. Er zijn 'lounges' waar de gasten in na elke spreker klaar is met de presentatie kunt hangen. Deze zijn ontworpen om vriendschappen te bevorderen en contact gebouw toestaan ​​onder de gasten, ook al is het evenement is virtueel en die zich in cyberspace.
  5. Presentaties. Verschillende presentaties worden gebruikt in de virtuele event. Van PowerPoint-presentaties om videoclips, zullen de meeste service providers in staat zijn om deze verschillende presentatievormen hosten om de luidsprekers uit te werken op hun punten. Live video feeds van de luidspreker kan ook worden gebruikt, zolang de luidsprekers zijn aangesloten op breedbandinternet en worden met behulp van computers met webcamera toegang.

Hoe deel te nemen in een virtuele evenement. Werken met de service provider.
Hoe deel te nemen in een virtuele evenement. Werken met de service provider.

Voor een dynamische manier om uw congressen en conferenties te voeren, gebruiken virtuele evenementen om mensen van over de hele wereld bij elkaar te brengen - met alleen computers en internet.