O2e

Hoe geld te verdienen aan amazon

Amazon is 's werelds grootste online retailer

Amazon is 's werelds grootste online retailer. Er zijn vele manieren om geld te verdienen aan Amazon, uit de verkoop van producten, het uitgeven van boeken, om gewoon verwijzen klanten naar de site. Hier volgt een korte handleiding over hoe om geld te verdienen van Amazon.

Verkoop je producten

Verkoop je producten. Als u een kleine ondernemer, zal het doen uw bedrijf een veel goed voor uw producten te verkopen op Amazon. Aangezien het een van de meest vertrouwde retailers online, miljoenen klanten terecht op de website elke dag te zoeken naar producten te kopen. Het hebben van uw producten die voorkomen op Amazon zal ervoor zorgen dat uw producten een breder klantenbestand te bereiken.

Hoe geld te verdienen aan amazon. Amazon is 's werelds grootste online retailer.
Hoe geld te verdienen aan amazon. Amazon is 's werelds grootste online retailer.

Daarnaast Amazon biedt een aantal tools die een klein bedrijf zal zeker profiteren van geweldige producten te verkopen. Amazon heeft een vervulling dienst die zorg draagt ​​voor het plukken, verpakking en verzending orders. U hoeft geen zorgen te maken over deze logistiek en in plaats daarvan kunt u zich concentreren op de ontwikkeling en marketing van uw producten.

U kunt ook gebruik maken van de elektronische handel Amazon's en merchandising-technologie en maak uw eigen online winkel, waar u uw producten te verkopen. Amazon biedt ook betaaloplossingen, zodat u geen zorgen te maken over hoe je ontvangt betalingen van klanten.

Publiceer uw boeken

Publiceer uw boeken. Amazon heeft een on-demand publishing dienst die goed zal werken voor auteurs, al mainstream of niet. Onder deze dienst, zal Amazon alleen afdrukken van het boek of het branden van een dvd zodra de orders van klanten is. Zo zal je niet worden opgezadeld met onverkochte exemplaren van uw boek of DVD. Je kunt je richten op het schrijven van meer boeken, het genereren van buzz voor uw werk, en het krijgen van mensen om kopieën van ze te kopen.

Wees een affiliate

Wees een affiliate. Als u een website met een blogging-functie, kunt u geld verdienen door het richten van mensen uit uw website naar de Amazone winkel door middel van speciale links die door Amazon. Natuurlijk zal je alleen verdienen als de klant een aankoop doet, zodat uw website moet echt overtuigend.

Om een ​​affiliate te worden

Verkoop je producten. Publiceer uw boeken.
Verkoop je producten. Publiceer uw boeken.

Om een ​​affiliate te worden, moet je registreren om affiliate van Amazon marketing programma. Dit is gratis en zeer eenvoudig. Als je eenmaal zijn goedgekeurd als een affiliate, kunt u nu beginnen met de herziening producten op uw website. Zorg ervoor dat u uw persoonlijke link naar dat product zijn wanneer u uw beoordeling. Om te weten dat je de juiste link hebben, kijk voor uw partner ID op de link. Publiceer uw post en bidden dat uw lezers genoeg vertrouwen in u om het artikel te bevelen kopen.

Uw inkomsten als een affiliate is afhankelijk van de performance fee structuur. Zorgvuldig je mening over deze, zodat u weet hoeveel u zou moeten krijgen uit de verkoop via uw website. Meestal partners verdienen tussen de 4 en 10 procent van de verkopen via hun websites.

Om samen te vatten

Om samen te vatten, kun je geld verdienen op Amazon door de verkoop van uw producten, het publiceren van uw boeken, of het aanmelden voor de affiliate marketing programma. Kiezen welke geschikt is voor u en schrijf je in kader van dat programma. Begin met het maken van uw geld op Amazon nu.