O2e

Hoe goed schoon te maken een plasma tv - scherm

High-end geavanceerde televisietoestellen tegenwoordig geleverd met een liquid crystal display (LCD) of het plasma (PDP). De twee zijn vaak ten onrechte door elkaar, maar ze zijn ontwikkeld met behulp van verschillende technologieën. De LCD technologie wordt gebruikt voor kleinere schermen. Ondertussen is de PDP-technologie meer in het algemeen gebruikt voor grotere en bredere schermen. LCD's zijn minder duur in vergelijking met de prijzen van de plasma tv-schermen. Dit is de reden waarom grootst mogelijke zorg bij de behandeling nodig is, zodat uw plasma-tv niet beschadigd, vooral bij het schoonmaken van het.

1. Zorg dat u alle benodigde schoonmaakmiddelen.

Plasma TV schermen hebben een gespecialiseerde coating materiaal om reflecties te minimaliseren. Deze coating kan beschadigd raken als onjuiste reinigingsmiddelen worden gebruikt. Houd in gedachten dat elke reinigingsvloeistof die ammoniak en / of alcohol bevat, is een grote no-no. U kunt een deel van een mild gemengd in 100 delen water voor het doel. Beter nog, lees de bijgeleverde handleiding voor de aanbevolen reinigingsmiddelen. Bovendien zijn sommige thuis aanbod winkels verkopen speciale reiniging kits vervaardigd voor plasma tv-schermen. Voor de doek, het verwerven van een niet-pluizende microfiber. Gebruik nooit papieren handdoeken of katoenen doeken, want deze kunnen schrapen of krassen op het gevoelige scherm.

Hoe goed schoon te maken een plasma tv - scherm. Meestal.
Hoe goed schoon te maken een plasma tv - scherm. Meestal.

2. Haal de stekker uit het stopcontact.

Voordat u begint met het reinigingsproces, de stekker uit het plasma TV-scherm en alle andere randapparatuur elektronische apparaten, zoals een DVD-speler die zijn aangesloten op het. Dit is om te voorkomen dat per ongeluk elektrocutie.

3. Reiniging te starten.

Meestal

Plasma TV schermen zijn hier om te blijven.
Plasma TV schermen zijn hier om te blijven.

In de meeste gevallen, het afvegen een droge microfiber doek over de plasma tv-scherm oppervlak is genoeg om de opgehoopte stof en vingerafdrukken te verwijderen. Als dit niet doen de truc, gebruik dan de voorgeschreven reiniging agent of het reinigingsmiddel. Pak de microvezeldoek en nat dit met de vloeistof doek, zorg ervoor dat het doek is slechts iets vochtig. Veeg dit op het oppervlak van de plasma tv-scherm. Houd in gedachten om slechts een zeer kleine kracht toe te passen bij het uitvoeren van het proces om te voorkomen dat onnodig schade aan het scherm. Daarna veegt u het gehele oppervlak af met een ander schoon, maar volledig droog microvezeldoek om af te maken.

4. Stekker in het stopcontact

Daarna kunt u opnieuw de stekker van de plasma tv-scherm in de stekkerdoos steekt.

5. Te behouden.

Goed onderhoud is de sleutel tot het houden van uw plasma tv-scherm in uitstekende conditie. Laat nooit iemand het scherm aanraakt, om te voorkomen dat vlekken, vingerafdrukken en zelfs krassen van lange vingernagels.

Plasma TV schermen zijn hier om te blijven

Plasma TV schermen zijn hier om te blijven, in ieder geval voor de komende 5 jaar of zo. Dit is de reden waarom wekelijkse schoonmaak is aangeraden, zodat uw kijkervaring niet wordt opgeofferd. En natuurlijk, krijg je te behouden en uit te breiden zijn oorspronkelijke toestand te voorkomen vervangen te vroeg.