O2e

Hoe GPS - technologie en - systemen kennen

De GPS-technologie heeft ons leven een beetje makkelijker, omdat het werd toegankelijk gemaakt voor het publiek. Hoewel we waarschijnlijk gebruik maken van de GPS-technologie zo vaak dat we een paar feiten voor lief over hoe de technologie is uitgegroeid tot een deel van ons dagelijks leven, en we kunnen niet denken aan hoe het leven zou zijn zonder het te nemen.

  1. De GPS-technologie wordt nog steeds eigendom van het leger. De GPS-technologie werd opgericht in de vroege jaren 1970 voor militair gebruik. Ze bouwden het systeem en de satellieten gelanceerd in een baan. Het was niet tot de jaren 1980 heeft de militaire burgers toestaan ​​het GPS-technologie gebruiken. De Europa militair opereert en beheert het GPS-systeem, zodat wanneer ze het gevoel dat het een bedreiging voor de nationale veiligheid kunnen ze de stekker eruit te trekken op elk moment, zodat burgers niet in staat zijn om de technologie te gebruiken. Ze kunnen beperken het gebruik van de GPS-technologie voor burgers of zelfs selectief te beperken tot bepaalde groepen door middel van encryptie.
  2. In totaal 24 satellieten, make-up gps. Loop der jaren een totaal van 24 satellieten zijn gelanceerd in een baan om GPS-ontvangers nauwkeurige signalen. Het was niet tot 1994 had het leger het volledige aantal satellieten in een baan. De satelliet kan duren ongeveer tien jaar en wordt vervangen door een andere. Ze worden aangedreven door zonne-energie, maar zijn uitgerust met batterijen die alleen worden geactiveerd tijdens een zonsverduistering. Als een satelliet bocht om zijn pad of cursus, gebouwd in stuwraketten kan de positie van de satelliet naar de juiste coördinaten. Het GPS-apparaat bepaalt de gebruiker precieze locatie van de berekening van de een signaal van de satelliet naar de ontvanger met een paar signalen van andere satellieten locatie van een gebruiker kan worden bepaald en weergegeven op het GPS-apparaat. Het proces duurt minder dan een seconde te bereiken.
  3. Veel toepassingen voor het GPS-systeem. Er zijn tientallen toepassingen voor het GPS-systeem en we kunnen ze nu al te vinden in de meeste van onze digitale apparaten. Het GPS-systeem is het helpen van mensen met een visuele handicap, zodat ze kunnen bewegen op hun eigen. Het stelt hen in staat om naar meer plaatsen dan voor de introductie van deze technologie. Het GPS-apparaat is uitgerust met een elektronische stem die kan begeleiden hen om van het ene punt naar het andere. De technologie wordt ook gebruikt in de golf om afstand te meten op een golfbaan om te bepalen welk type club te gebruiken of te helpen golfers vinden van een verloren golfbal.

Hoe GPS - technologie en - systemen kennen. De gps-technologie wordt nog steeds eigendom van het leger.
Hoe GPS - technologie en - systemen kennen. De gps-technologie wordt nog steeds eigendom van het leger.

De GPS technologie is zozeer een onderdeel van ons dagelijks leven nu en alleen weten enkele feiten kunnen helpen waarderen het systeem en het maximaliseren van het gebruik ervan.