O2e

Hoe het aansluiten van een videoconferentie camera

Video conferencing is een manier om te communiceren met andere mensen

Video conferencing is een manier om te communiceren met andere mensen. Zelfs vanuit kant van de wereld, zult u in staat om te praten met mensen alsof ze voor je. Om een ​​videoconferentie te laten plaatsvinden, moet u een computer, webcam, microfoon en een stabiele internetverbinding. De meeste moderne computers zijn uitgerust met een videocamera. Dit stelt de gebruiker om deel te nemen aan videoconferenties. Is echter mogelijk dat sommige oudere computermodellen geen videocamera geïnstalleerd. Als uw computer niet is geleverd met zijn eigen ingebouwde camera kunt u eenvoudig installeren van een externe video-conferentie camera. U kunt ook de installatie van een nieuwe camera als u de resolutie te verhogen. Het is heel gemakkelijk.

Hier zijn de stappen voor het aansluiten van een videoconferentie camera:

Hier krijg je een hoge-kwaliteit video-camera. Het is niet moeilijk om een high-res video cam te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is kijken naar een video cam met ten minste een 640x800 resolutie. Hoewel een 320x240 misschien al voldoende is, kan de 1600x1200 zorgen voor een hogere kwaliteit video-conferentie. Je moet ook kijken naar een video camera die glazen lens gebruikt in plaats van plastic lens. Hoewel het kan dus meer kosten, kan een glazen lens zorgen voor een nauwkeuriger beeld.

Hoe het aansluiten van een videoconferentie camera. Hier krijg je een hoge-kwaliteit video-camera.
Hoe het aansluiten van een videoconferentie camera. Hier krijg je een hoge-kwaliteit video-camera.

Controleer uw computer specificaties. Als u niet over de nodige specificaties, de videocamera voor gebruik in een conferentie niet goed werken. Een van de meest fundamentele dingen die je nodig hebt is een video-capture kaart. De IEEE 1394-kaart is het beste. Als u niet in staat bent om deze kaart te installeren, kunt u in plaats daarvan kiezen voor een analoge capture kaart. U kunt eenvoudig aansluiten op uw USB-poort.

Installeer de videocamera. De video camera die je hebt gekocht komt meestal met de benodigde stuurprogramma's en installateurs in. Om de video camera te laten werken, moet u al deze te installeren. Plaats de installatie in uw DVD-ROM. Wacht tot laden en volg de instructies. Echter, als de camera hebt gekocht niet over installateurs en chauffeurs in, kunt u gewoon op zoek naar het op het internet. Ga naar de website van de fabrikant. U vindt de installateurs en drivers die u nodig heeft voor uw camera.

Sluit uw videocamera. U kunt dit doen door middel van een USB-of een FireWire-poort. Na een paar minuten, ziet u een prompt. Een wizard leidt u door de installatiestappen. Bij sommige videocamera's, moet u een paar test foto's te maken. Mogelijk moet u ook een test conferentie te starten. Besteed aandacht aan hoe de camera werkt. Als uw videoconferentie camera heeft een ingebouwde microfoon, moet u dat ook te testen.

Video conferencing is een manier om te communiceren met andere mensen. Controleer uw computer specificaties.
Video conferencing is een manier om te communiceren met andere mensen. Controleer uw computer specificaties.

Test de videocamera met video-conferencing software. Skype is een van de meest populaire video-conferencing software vandaag. Een groot deel van instant messenger-toepassingen hebben video-oproep functie. Sommige kunnen ook een video conferencing feature. Test uw camera met deze programma's. Om dit te doen, download het programma. U kunt gemakkelijk deze van websites van het programma. Daarna een rekening openen als je er geen hebt. Inloggen en starten met een video-conferentie. Als het programma vraagt, welke camera u wilt gebruiken, kiest u de camera die u hebt geïnstalleerd. Vergeet niet om dezelfde camera voor de microfoon kiezen als goed, als uw camera heeft een ingebouwde microfoon.


Dit zijn alles wat je moet weten als het gaat om het aansluiten van een videoconferentie camera. Volg deze eenvoudige stappen en u zult video conferencing in een mum van tijd.