O2e

Hoe het opzetten van een transcriptie voetpedaal

Het hebben van een voetpedaal terwijl u het doen van uw transcriptie werk kan zeer nuttig zijn, omdat dit bevrijdt uw handen te concentreren op het typen en transcriberen van de informatie. De meeste pedalen beschikbaar zijn compatibel met de 3 belangrijkste besturingssystemen – Mac, Linux en Windows. Gewoon niet te verliezen het software-installatieprogramma dat wordt geleverd met het pedaal en je moet wind door de installatie en set-up van dit uiterst nuttig hulpmiddel.

  • Bevestigen van de aansluiting om je pedaal. In sommige modellen waar de aansluiting niet is permanent bevestigd aan het pedaal, je zou moeten handmatig in te voegen op de jack te passen in het pedaal. Er is meestal maar een slot voor deze, zodat u geen zorgen hoeft te maken over het plaatsen van het op de verkeerde plek. Dan zou je nodig hebt om het USB-uiteinde van het pedaal om uw machine aan te sluiten. Meestal de connector een USB type maar er zijn gevallen dat ze spel tanden gebruiken. De meeste standaard uitgegeven laptops en desktop machines hebben deze kleine pennen.
  • Plaatsing van uw pedaal in je werk plaats. De volgende stap is het plaatsen van uw pedaal waar zou het zeer comfortabel voor u om het te bereiken via uw linker-of rechtervoet. Zorg ervoor dat het snoer van het pedaal er achter de machine, zodat wanneer je opstaat uit je werkplek, u niet zult reis op het snoer van het pedaal.
  • Het installeren van de driver voor het pedaal. Zodra u hebt aangesloten en staat de pedaal, alles wat je hoeft te doen is laat uw machine te identificeren de nieuwe hardware. Als uw machine is uitgeschakeld dan gewoon zet hem op en het zal automatisch detecteren dat er een nieuwe hardware die eraan verbonden zijn. Deze automatische detectie mechanisme moet automatisch installeren van de drivers van de pedaal. Maar voor het geval dit niet gebeurt, plaatst u gewoon de installatie-cd in uw machine en laat het lopen. Dit zou ook automatisch pop-up een installatiewizard die u zal begeleiden door het proces. Als in het geval de installatie-cd niet automatisch gelezen en de tovenaar werd niet gestart, kunt u toegang krijgen tot de inhoud van de cd door te gaan in het cd-station en het openen van de inhoud van de cd. Zoek het bestand met de naam als installateur, dubbelklikt u op deze optie om de installatiepakket te starten en je moet zeker goed om te gaan.
  • Het testen van uw pedaal. Nadat u de driver geïnstalleerd is, in sommige gevallen zou je nodig hebt om uw computer opnieuw op te starten om dingen effectief. Run je transcriptie tool en test je pedaal of het werkt volgens de handleiding die had moeten komen met het pedaal pakket.


Hoe het opzetten van een transcriptie voetpedaal. Bevestigen van de aansluiting om je pedaal.
Hoe het opzetten van een transcriptie voetpedaal. Bevestigen van de aansluiting om je pedaal.

Houd de kabels onder uw werkplek netjes en schoon door af te sluiten met kabelbinders of kabel organisatoren, zodat u niet zult trip op die terwijl u zich verplaatst in en uit uw werkplek. U kunt ook proberen het werken met een transcriptie pedaal wanneer uw werklast is niet zo groot, zodat u genoeg tijd om gewoon oplossen in het geval dat er een aantal problemen met het pedaal.