O2e

Hoe het opzetten van microfoons voor karaoke

Je hebt een nieuwe karaoke-machine

Je hebt een nieuwe karaoke-machine. Of u huurden een. De microfoons zijn nog niet aangesloten en je echt wilt zingen. Of uw gasten zijn al op weg naar het feest. Volg deze instructies om het opzetten van de microfoons voor karaoke. Dit zijn eenvoudige stappen.

Hoe het opzetten van microfoons voor karaoke. Installeren van de luidsprekers.
Hoe het opzetten van microfoons voor karaoke. Installeren van de luidsprekers.

  1. Ken uw voorwaarden. Jacks verwijzen naar de ¼ inch gaten hetzij op de voorkant, achterkant, of ergens anders op de karaoke-machine. Je hebt misschien een karaoke dvd-speler, en de aansluitingen zijn meestal geplaatst aan de voorzijde van de speler met de knoppen of wijzerplaten ernaast. Deze wijzerplaten controle van de microfoon-niveau. De kabel is de kabel aangesloten op de microfoon zelf. Dit is meestal lang om tegemoet te bewegen. Connectoren, ook wel jack-aansluitingen zijn op het puntje van de kabel tegenover de microfoon. Dit zijn de metalen tips, die zijn aangesloten op de aansluitingen naar een verbinding tussen de microfoon en de karaoke-machine te maken.
  2. Stel de karaoke. De karaoke dient te geschieden er ook klaar voor. Zet hem aan. Plaats het waar uw TV is, onder de tv rek, op de top van het, of in de buurt. Op deze manier heb je een enkele plaats van de exploitatie. Dus je zal niet in de buurt worden dansen en krijgen te duizelig om de karaoke-machine te controleren. Op deze manier, ook kan je wijzen alle afstandsbedieningen in een enkele richting.
  3. Installeren van de luidsprekers. Als onderdeel van de karaoke-machine, heb je ook het opzetten van de luidsprekers. Als u een aparte audio-systeem, in te stellen dit volgende. Verbind deze met de karaoke. Sommige sprekers hebben microfoon aansluitingen.
  4. Sluit de microfoon aan en zet hem aan. Na deze stappen, bent u nu klaar om de microfoon aansluiten op de karaoke. Rol de kabel en houd de connector. Voorzichtig sluit de connector aan op de microfoonaansluiting van de karaoke-machine. Plaats het uit de buurt van de luidsprekers om feedback geluid te voorkomen.
  5. Stel mic niveau. De mic-niveau moet worden ingesteld de volgende. Zoek de microfoon volume wijzerplaten naast of in de buurt van de aansluitingen. Stel de microfoon-niveau op een comfortabele balans met het geluidsniveau van de luidsprekers. Het moet niet zo hard als de luidsprekers te overmeesteren. Maar ook niet te zacht te zijn ongehoord. Test de microfoon. Als u tevreden met de manier waarop het klinkt, bent u klaar.
  6. Kies een liedje en zing het eerste nummer. Sinds het instellen van de karaoke, luidsprekers en de microfoon, heeft u het recht om te zingen en kies het eerste nummer! Als een excuus om het eerste nummer te zingen, kun je zeggen dat je probeert om te testen of de set-up is goed. Op deze manier kunt u kleine of grote aanpassingen aan de set-up.

Na gebruik van de karaoke

Na gebruik van de karaoke, moet alles weer normaal in hun plaats. Ontbinding van de microfoonkabel en zet het terug in de doos. Plaats juist in de doos om beschadiging te voorkomen. Maar als u een frequent karaoke zanger, kunt u gewoon plaats de microfoon op de top van de karaoke-machine of op de standaard of de houder.