O2e

Hoe het thuiswinkelen netwerk werkt

Online winkelen en thuiswinkelen via het Thuiswinkel Network heeft de manier veranderd waarop mensen hun aankopen. Online winkelen heeft het mogelijk mensen uit de VS, Korea en andere landen om hun boodschappen te doen vanuit het comfort van thuis, het afschaffen van de noodzaak om de files, drommen andere shoppers, en zelfs slecht weer trotseren. Dan, voor de dwangmatige shoppers, de Thuiswinkel Network geeft gewoon een andere reden om maximum uit iemands creditcard.

The Home Shopping Network maakt producten, de meeste van deze innovatieve gadgets of onweerstaanbare collectibles, ter inzage van de kijkers op televisie. Zoals de infomercials showcase ene product na het andere, wanneer een van deze te vangen fantasie het huis winkelparadijs, ze kunnen het nummer dat Thuiswinkel Network biedt noemen, geven hun credit card nummer, en binnenlandse Shopping Network stuurt de goederen binnen een paar dagen.

Hoe het thuiswinkelen netwerk werkt. Grijpen de aandacht van de kijker en krijgen ze enthousiast.
Hoe het thuiswinkelen netwerk werkt. Grijpen de aandacht van de kijker en krijgen ze enthousiast.

Thuis Shopping Network (HSN) is een van de meest populaire home shopping tv-netwerken. Het bereikt meer dan 90 miljoen Amerikaanse huizen, en heeft een cultus volgende verdiend voor zichzelf uit nachtbrakers. Popcultuur heeft zelfs omarmd Thuiswinkel Netwerk: waardoor het de kont van goedhartige tot ronduit denigrerende grappen. Maar het is allemaal goed voor de Home Shopping Network, zoals zelfs door alle kritiek die zij ontvangt, wordt haar klantenbestand groeien en er lijkt geen stoppen het zijn.

Uit een aantal verschillende soorten producten

Uit een scala van verschillende soorten producten, de Thuiswinkel Network biedt televisiekijkers een laan van waaruit zij hun computers, elektronica, modeartikelen, huis en keuken goederen, sieraden, en de gezondheid, beauty en fitness-producten kunt kopen. Het veld is zo lucratief, dat HSN heeft zelfs een aandeel van concurrenten: andere home shopping tv-netwerken zijn onder Access TV, QVC, en ValueVision Media. Om de ante in het netwerk oorlogen, HSN probeert een voordeel ten opzichte van de concurrentie door het gebruik van coupons te krijgen: het geven van mensen kortingen en zelfs gratis verzending. Om HSN's komen overeen, andere netwerken hebben ook hun eigen korting en koopje coupons. Thuis Shopping Network en haar concurrenten te gebruiken beproefde en geteste psychologische methoden om hun kijkers te kopen. Blijkbaar is er lijkt een patroon van hoe ze de kijker om snap hun aanbiedingen zijn:

  1. Grijpen de aandacht van de kijker en krijgen ze enthousiast. De meesten van ons niet echt nodig de spullen die we kopen, maar we soms items kopen die we niet nodig vanwege een emotionele trekker: een enthousiaste verkoper. Gastheren thuis Shopping Network's zijn sterk geladen, opgewonden, en besmettelijke mensen die echt de aandacht van de kijker in hun producten.
  2. Tonen de voordelen en verantwoorden van de koper verlangen om te kopen met kenmerken van het item. Aandacht voor de voordelen van de producten die ze verkopen, ze breken de weerstand van de kijker en op te lossen door barraging ze met redenen waarom ze niet kunnen leven zonder wat Thuiswinkel Network verkoopt.
  3. Testimonials. Er gaat niets boven een reeks van real-life rekeningen van mensen die het product hebben gekocht en wier leven beter gemaakt voor de aankoop. Als u niet overtuigd waren door de verwaande verkoopster en de redenen waarom je moet nooit meer zonder producten Home Shopping Network, kan getuigenissen overtuigen om te bellen.

Uit een aantal verschillende soorten producten. Testimonials.
Uit een aantal verschillende soorten producten. Testimonials.

Een woord van waarschuwing: net zoals online winkelen, het werkelijke product en de verpakking van de fabrikant worden gekocht "op het geloof." U zult niet in staat zijn om uw items te controleren op kwaliteit: u zult alleen uw bestelling te zien zodra het product wordt geleverd aan uw deur. Over het geheel genomen, kan Thuiswinkel Network lijken een speelplaats shopaholic's te zijn, waardoor u fantasievolle items voor de prijs van, niet een, niet twee, maar drie maxed-out credit cards.