O2e

Hoe in te loggen op Windows XP als u uw wachtwoord bent vergeten

Ik word al oud

Ik word al oud. Ik kan niet meer op en neer het basketbalveld. Ik kan niet lang de hele nacht drinken. Mijn prioriteiten zijn veranderd en ik niet meer genieten van dezelfde dingen die ik gebruikt om te genieten. Maar, ik denk dat de grootste verandering die ik zie is dat ik de neiging om een ​​heleboel dingen nu vergeten dat ik oprakelen van het jaar.

Een van de dingen die ik altijd vergeet is mijn wachtwoord op mijn computer. Mijn computer draait op een Windows XP-besturingssysteem. Dit besturingssysteem is wellicht een van de beste besturingssystemen die Microsoft heeft ontwikkeld. Als je vraagt ​​een pc geek, zal hij zeggen dat de XP beter is dan nieuwe besturingssysteem zelfs Microsoft, de Windows Vista.

Zo groot als het is, het had nog wat bugs toen het uitkwam

Zo groot als het is, het had nog wat bugs toen het uitkwam. Er is een bepaalde bug die u kunt gebruiken om uw voordeel. U kunt in uw Windows XP-account, zelfs als uw gebruikersaccount is beveiligd met een wachtwoord. Het is door de standaard administrator account aangemaakt bij de installatie van de computer. Wij geven u een stap-voor-stap handleiding voor het krijgen in het wachtwoord beveiligde gebruikersaccount via Windows XP.

  1. Reboot. Herstart je computer om naar het zwarte scherm in het begin. Op deze omgeving, heeft het Windows-besturingssysteem nog niet geschopt inch Dit betekent dat alle functies zijn nog niet volledig op dit punt.
  2. Druk op f8. Voordat het Windows-scherm verschijnt, drukt u op F8. Je kunt het over en weer als je het gevoel dat het menu niet is geactiveerd. Een menu-optie verschijnt geeft u opties over hoe je zou willen om op te starten. Kies de optie Veilige modus en ga verder met de volgende stap.
  3. Maak kennis met het welkomstscherm. Als je bij de veilige modus zullen er schermen die zal openen. Het zal uitleggen dat u werkt onder de veilige modus. Gewoon klik op OK. Er is geen andere optie toch. U zal ook worden gevraagd over de beperking van het runnen van de Veilige modus op uw computer. Een dergelijke beperking is de resolutie van het scherm om de 256 kleuren, 640x480 resoluties. De reden hiervoor is dat de primaire grafische adapters wordt uitgeschakeld. Het gaat om naar te kijken raar, maar het is oke want het is op dit moment in de veilige modus.
  4. Kies de beheerder pictogram. Wanneer u uw computer opstart, zal het tonen verschillende pictogrammen. Kies degene die beheerder zegt. Als uw computer is geïnstalleerd met de standaard instellingen, dan zijn er geen wachtwoorden voor deze account. Meld u aan als beheerder. Het zal dan vragen of u wilt blijven werken onder de veilige modus. Kies ja en ga verder met de volgende stap.
  5. Gebruikersinstellingen. Nu dat u zich in de desktop, terwijl in de veilige modus, moet u klikken op Start en vervolgens op Configuratiescherm. Het bedieningspaneel moet op de rechterkant van het menu Start. Na het klikken op het bedieningspaneel, wordt er een nieuw venster te openen. Kies gebruikers in het configuratiescherm. Zorg ervoor dat u zich in de klassieke weergave. Ik geef de voorkeur het meer dan nieuwe kijk op de Windows XP-besturingssysteem, maar het hangt af van uw voorkeur.
  6. Wijzig de wachtwoorden. Als beheerder, moet u de rechten om een ​​wachtwoord te wijzigen. Kies en klik op de gebruiker die u het wachtwoord wilt wijzigen inch Na het wijzigen van het wachtwoord, herstart uw computer. Deze keer niet op F8. Laat het gaan helemaal naar het Windows-scherm.

Het is zo makkelijk als dat om uw wachtwoord wijzigen

Hoe in te loggen op windows XP als u uw wachtwoord bent vergeten. Maak kennis met het welkomstscherm.
Hoe in te loggen op windows XP als u uw wachtwoord bent vergeten. Maak kennis met het welkomstscherm.

Het is zo makkelijk als dat om uw wachtwoord te wijzigen. Er moeten een aantal slimme mensen die Windows XP ontwikkeld. Ze begrijpen dat mensen oud worden en ze liet een uitvlucht voor oude mensen zoals wij om te profiteren van. Dank u, mensen van Microsoft. We oude mensen waarderen het erg leuk.