O2e

Hoe je desktop geheugen aanschaffen en installeren

Toevoegen van geheugen aan een desktop computer is wat lost problemen je zou nu worden geconfronteerd, zoals trage opstarten, problemen met het laden van webpagina's, en time-out bij het springen van de ene website naar de andere. Als je in dit dilemma, moet u zeker een andere geheugenmodule te kopen en te installeren op uw computer.

Hier is hoe je desktop geheugen kopen en te installeren:

1. Zoek uit wat u precies nodig hebt. Bij de aankoop van het geheugen van de operatieve woord is RAM of Random Access Memory. De fabrikant levert meestal het RAM-geheugen nodig is voor je desktop. Je hoofd gewoon uit naar de website van de fabrikant en neem een ​​kijkje op de specificaties. Een andere manier is om de handleiding die bij uw bureaublad kwam lezen. Behoudens dat, kunt u over het hoofd naar crucial.com en vul de volgende velden om te komen met de precieze aanbeveling:

  • Selecteer fabrikant.
  • Selecteer Product Line.
  • Selecteer een model.
  • Klik vervolgens op "Find It."

2. Zorg ervoor dat u een sleuf in uw moederbord. Er is een minimum van twee sleuven in het moederbord hiervoor. U kunt dit controleren door het openen van het zijpaneel van uw bureaublad waar het moederbord ligt. Alvorens dit te doen schakelt u uw bureaublad en de stekker uit het stopcontact. Als u twee of meer lege slots, je bent in business en kan gaan naar de volgende stap.

Hoe je desktop geheugen aanschaffen en installeren.
Hoe je desktop geheugen aanschaffen en installeren.

3. Kopen wat je online of op de computer op te slaan nodig hebben. Welke voor u werkt is prima, zolang je de bon bewaren, bent u verzekerd van een garantie, heb je de mogelijkheid om terug te zenden, en tot slot, u tevreden bent met de aankoopprijs.

4. Ga verder om uit te schakelen en haal alles aangesloten op uw bureaublad.

5. Zorg ervoor dat u bent vrij statisch. Doe je schoenen met rubber zolen, draag geen wol, en zich te onthouden van het lopen alsof je je voeten slepen over de vloer. Als je een armband die statische afschrikt, draag dat.

6. Begin aan de zijkant van uw bureaublad te openen. Gebruik een schroevendraaier om de kleine schroeven uit de hengsels lichten op het zijpaneel. Wees extra voorzichtig niet te laten natuurlijk wegvallen van het panel, omdat de bedrading van de ingebouwde fans onnodig zou worden uitgerekt. U kunt een dik boek voor ondersteuning wig terwijl u bezig bent met de schroeven. U kunt dat doen, of u kunt het bureaublad lag op zijn kant voor de openstelling van het zijpaneel.

7. Zoek het moederbord. Je hebt kennis met eerder het moederbord als je gecontroleerd de sleuven voor de RAM-module. Zoek de sleuf en voor te bereiden op de nieuw-gekochte RAM-module te installeren.

8. Installeer de RAM-module. Het verzorgen niets aan te raken op het oppervlak van de RAM module, houd beide uiteinden ervan, en glijden in plaats. Er is een blokkeermechanisme aan beide einden van de sleuven. Voel je voor dat en duw hem op zijn plaats om de RAM-module op het slot te vergrendelen. Gewoon voor het geval je weerstand voelt, forceer het RAM-module inch Je zou het hebben geplaatst in de verkeerde positie. Til deze uit de sleuf en draai de positie en probeer het opnieuw. Deze keer, dat zou moeten werken en de RAM-module zal glijden en nauwkeurig vast te zetten.

Hoe je desktop geheugen aanschaffen en installeren.
Hoe je desktop geheugen aanschaffen en installeren.

9. Schoonmaken van het moederbord gebied. Terwijl u het op, wilt u misschien deze gelegenheid gebruik maken om het gebied van stof ontdoen. Gebruik een zeer zachte borstel om deze zorg niet aan het oppervlak van de RAM-sleuven poetsen.

10. Vervang alles, stekker in een elektrische bron, en herstart uw bureaublad.

Uw bureaublad staat zal zijn om de nieuw geïnstalleerde RAM-module te lezen zonder vertraging. Uw bureaublad werkt nu een miljoen keer beter en sneller.