O2e

Hoe je facebook toepassingen verkennen

Facebook werd aanvankelijk gelanceerd om te dienen als een plaats waar de studenten van Harvard University konden communiceren, delen foto's en ontmoet nieuwe vrienden. Het werd toen genoemd thefacebook.com. Ontworpen in 2004 door drie Harvard studenten Mark Zuckerberg, Dustin Moskovitz en Chris Hughes, deze site die erg populair geworden onder studenten van Harvard, al snel uitgebreid en ook andere studenten van Yale, Stanford en Columbia universiteiten. Op dit moment, Facebook is de populairste social media netwerk site over de hele wereld met leden uit alle lagen van het leven en leeftijdsgroepen. Toegevoegd applicaties op Facebook maken het spannend en leuk. Als u wilt het maximale uit zijn een Facebooker te maken, hier zijn manieren om de toepassingen te verkennen:

Hoe je facebook toepassingen verkennen. Maak je eigen Facebook-account.
Hoe je facebook toepassingen verkennen. Maak je eigen Facebook-account.

  1. Maak je eigen Facebook-account. Meld je op de pagina aanmelden met het kennismaken met deze link: facebook.com . Lees de voorwaarden goed voordat afwerking. Zorg ervoor dat u minstens 13 jaar oud zijn en als je in de 13 tot 18 jarigen, moet je een student te zijn. Je moet ook een officieel e-mailadres hebt voor je account te valideren.
  2. Na het aanmelden, vul de informatie pagina. Het is aan u als u niet wilt dat bepaalde informatie te delen. Dit is waar je gebruik van de privacy toepassingen van Facebook kan maken. Klik op 'Instellingen' en ga naar de privacy-opties. Kies welke instellingen u liever uw privacy te beschermen.
  3. Nadat u in de informatie pagina te vullen, al heb je je profiel pagina aangemaakt op Facebook. Op dit punt kunt u nu bladeren op de verschillende toepassingen in het netwerk gevonden.
  4. Kijk voor de "Applications" aan de linkerkant van uw homepage. Klik op dit woord om de beschikbare toepassingen die u in uw pagina te zien, of als u niet hebt geïnstalleerd geen, kiezen uit de beschikbare gedeelte 'Featured Applications "op de rechterkant van de pagina.
  5. Vind vrienden en voeg ze toe aan uw lijst van vrienden. Je vrienden zijn mogelijk een aantal toepassingen van hun eigen. U kunt ook om deze toepassingen te proberen.
  6. Word lid van netwerken of surfen via hen om meer toepassingen te ontdekken. Facebook netwerken zijn gegroepeerd in vier: regio's (gekoppeld aan steden en landen), hogescholen, werkplaatsen en middelbare scholen. Door lid te worden van een netwerk, zult u in staat om te kijken door de leden en vind oude vrienden en klasgenoten. U kunt classificeren mensen in uw lijst van vrienden op basis van hun leeftijd, relatie, geslacht, statuut, religieuze en politieke opvattingen, bezochte scholen en ga zo maar door. Terwijl je met vrienden, wordt u geleid naar meer suggesties voor toepassingen.
  7. Zet in alle applicaties die u wilt. Echter niet zijn alle of toepassingen die u in uw zoekopdracht. Wees kieskeurig en selecteer alleen degenen die je nuttig, handig en leuk. Het enige wat je hoeft te doen om applicaties toe te voegen is door te klikken op de naam van de toepassing en klik op "Voeg Application". Je weet dat je hebt met succes een applicatie toegevoegd omdat een bevestiging verschijnt op het scherm.
  8. Personaliseer uw toepassing. Volg de instructies op de instellingen. Het kan nodig zijn om te vullen een informatiepagina. Nadat u uw aanvraag hebt bijgewerkt, kunt u verder gaan om te testen en te gebruiken.
  9. Uitnodigingen accepteren door vrienden voor u om bepaalde bewegingen als een bepaalde pagina te sluiten en het bevorderen van oorzaken. Dit zijn ook Facebook-toepassingen die zijn gemaakt door andere mensen om meer netwerken van leden vast.

Facebook-toepassingen bieden de leden met meer keuzes en variëteiten van activiteiten op dit sociale netwerk. Als je weet hoe je de verschillende toepassingen van Facebook te verkennen, zult u uw gebruik van het netwerk te optimaliseren en volledig van de site in elk aspect benutten.