O2e

Hoe je google analytics gebruiken

Ten eerste, wat is Google Analytics

Ten eerste, wat is Google Analytics? Google Analytics is een web-tool die is gemaakt door Google, maar kunt u de statistieken van uw web content te volgen. Het kan informatie zoals verwijzingen, evenals zoekmachine bij te houden. Met behulp van Google Analytics kan ongelooflijk belonen voor het begin webdesigner speciaal voor SEO of Search Engine Optimization, doeleinden. SEO is de methode die wordt gebruikt om de beste en meest efficiënte manieren om on-line publiciteit voor uw website content te creëren vinden.

SEO is geen geheim voor de meeste webmasters

Hoe je google analytics gebruiken. Ten eerste, wat is Google Analytics.
Hoe je google analytics gebruiken. Ten eerste, wat is Google Analytics.

SEO is geen geheim voor de meeste webmasters. Er is niet meer moeilijk ding om te bereiken dan SEO, zelfs op een gevorderd niveau. Het veroveren van de zoekmachines is vooral moeilijk wanneer je in de meer populaire. Zoekmachines zoals Google , Yahoo , en nu Bing zijn goede voorbeelden. Eenvoudige taken zoals het toevoegen van effectieve sleutelwoorden, en het plaatsen van alleen de best geformuleerd en meest rendabele advertenties is iets dat gemakkelijk kan worden genomen voor verleend. Niemand kan verwachten dat een internet meesterbrein 's nachts geworden. Gelukkig, dat is waar Google Analytics kan worden in uw voordeel. Het werd speciaal ontwikkeld door Google, zodat de gemiddelde webdesigner spoor van hun web content gemakkelijker kunt houden.

De tool kan een beetje lastig voor beginners te gebruiken

De tool kan een beetje lastig voor beginners om te gebruiken. Het zal echter niet al te lang om te weten hoe de basistaken doen. Google Analytics biedt manieren om informatie zoals de Google page rank, je bounce rate (dat kort in slechts een moment zal worden uitgelegd), en verkeer broninformatie bijhouden.

Bounce rate is een algemeen verkeerd begrip

Bounce rate is een algemeen verkeerd begrip. De meeste mensen verwarren het voor exit tarief. Een bounce doet zich voor wanneer een bezoeker van uw website alleen ziet de hoofdpagina. Om meer specifiek te zijn, heb je een bounce wanneer een bezoeker niet op een link naar een andere webpagina die u hebt op de plaat. De bounce rate is iets webbouwers algemeen willen laag blijven - een hoog weigeringspercentage geeft aan dat mensen die naar uw website, maar zijn niet geïnteresseerd genoeg om echt te kijken naar de inhoud.

Met behulp van de Google analytics tool online is iets om echt te overwegen. Men kan verwachten om veel betere resultaten met betrekking krijgen tot web-business als men het gebruikt. Google Analytics resultaten zijn niet alleen indrukwekkend in de manier waarop het programma behandelt elementaire webstatistieken, maar omdat elke online locatie die een gebruiker is het volgen wordt geanalyseerd door Google kunt u er zeker van zijn dat alles zo nauwkeurig als het maar kan. Zelfs zo, kan uw e-mailaccount van Google rechtstreeks worden gekoppeld aan uw Analytics-account. Dus, als je bent aangemeld bij uw Gmail zal er geen behoefte apart aanmelden om uw Analytics-account.