O2e

Hoe je het blauwe scherm van de dood te maken

De Blue Screen of Death of BSOD voor kort is een term die gewoonlijk wordt gebruikt voor de blauwe pagina die u krijgt op uw computer wanneer er een fout in het systeem optreedt, en je haar ernstig weten of dit lijkt want het zal dwingen de computer af te sluiten om te voorkomen dat verdere schade. Enkele van de redenen die ervoor zorgen dat de blauwe schermen te verschijnen variëren van beschadigde hardware, defecte software scripts of programma's, defecte RAM, beschadigde voeding of oververhitte onderdelen op uw computer. Het blauwe scherm toont de bestanden die werden getroffen, zodat je het kunt gebruiken om het probleem te identificeren en een oplossing vinden. U kunt het blauwe scherm des doods aan je vrienden voor de gek op hun computer en ze denken dat hun systeem een ​​ernstig probleem opnieuw. Dit zal leiden tot een paar kleine wijzigingen in de registersleutels.

  1. Ga naar optie draaien op het startmenu. Klik in het menu Start vindt u de optie Uitvoeren vinden, selecteert u deze om het venster Uitvoeren te openen.
  2. Start de Register-editor tool. Als het Run venster verschijnt, typ het commando regedit en klik op OK. Dit zal het Register editor programma uit te voeren.
  3. Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE en uitbreiden van mappen. Wanneer het Register editor venster is geopend, ga naar de map HKEY_LOCAL_MACHINE en vouw de map door te klikken op het + teken ernaast. Toen breidde ga naar de map systeem en uitbreiden dat. Vervolgens vouwt u de map CurrentControlSet, vervolgens de map Services. Wanneer de map Services wordt uitgebreid je krijgt een lange lijst met mappen eronder, vinden de i8042prt map en uit te breiden naar twee mappen genaamd Enum en parameters te onthullen. Selecteer de map Parameters, en dan krijg je een lijst op het paneel aan de rechterkant te zien.
  4. Selecteer de optie Bewerken op de menubalk. Klik op de menubalk boven in het venster selecteert u Bewerken en vervolgens zweven of richt je cursor over New, zal een nieuwe lijst selecte DWORD-waarde weergegeven. Een andere manier is om rechts klikken in het paneel aan de rechterkant, en de nieuwe optie zal ook verschijnen vervolgens selecteer DWORD-waarde van daar.
  5. Geef het nieuwe item een nieuwe naam. Een nieuw item verschijnt op het paneel rechts van je, de naam van deze nieuwe toegang tot CrashOnCtrlScroll. Zodra deze is omgedoopt dubbelklik op de nieuwe vermelding en een dialoog box zal verschijnen. Zet in 1 voor de waarde van data en klik op OK. U kunt nu de Register-editor tool en daarna de computer opnieuw op te starten.
  6. Houd ctrl en scroll lock op het blauwe scherm van de dood te geven. Wanneer de computer opnieuw is opgestart en stabiliseert, houdt u de Ctrl-toets en vervolgens snel tik op de Scroll Lock-toets twee keer, zou het Blue Screen of Death meteen verschijnen.

Hoe je het blauwe scherm van de dood te maken. Ga naar optie draaien op het startmenu.
Hoe je het blauwe scherm van de dood te maken. Ga naar optie draaien op het startmenu.

Wanneer krijg je het blauwe scherm van de dood op de computer je in paniek raakt omdat je weet dat er iets ernstig mis is met het systeem. U kunt laat uw vrienden en maken ze denken dat hun computer is beschadigd met een onschadelijke blue screen of death.