O2e

Hoe je het object selectie tool te gebruiken

Adobe Photoshop is een van de meest populaire en handige computertoepassingen vandaag. Via Adobe Photoshop, zult u in staat om te bewerken en beeldbestanden van foto's, gescande afbeeldingen, en zelfs van de verf gereedschap in het programma zelf. Een van de meest handige functies van het programma is het object selectie-instrument. Hier is hoe je de tool kan gebruiken.

Hoe je het object selectie tool te gebruiken. Selecteer het gereedschap.
Hoe je het object selectie tool te gebruiken. Selecteer het gereedschap.

  • Open het programma. Allereerst moet u het programma opent. Het programma kan meestal worden gevonden op de Start-knop. Klik gewoon op het Windows-parel en selecteer de "Alle Programma's" lijst. Uit de lijst Alle programma's, klik op Adobe, en dan Adobe Photoshop. Dit moet het programma opstart. Afhankelijk van uw computer specs, kan het programma een paar seconden om te laden, zeker omdat Photoshop is een resource-heavy toepassing. Nadat u het programma zelf hebt geopend, opent u het beeldbestand dat u zal werken aan.
  • Selecteer het gereedschap. Er zijn eigenlijk verschillende soorten objecten selectie tools voor u om uit te kiezen. Dit zijn de Magic Wand, de Lasso Tool, de Magnetic Lasso Tool, en de Ronde of vierzijdige selectie-instrument. Het enige wat u hoeft te doen is te klikken op een van deze knoppen op de gereedschapskist, die is gelegen aan de linkerkant van het scherm.
  • Lasso en magnetische lasso. Als u het gereedschap Lasso gebruiken, moet u klikken op de rand van het beeld element dat u probeert te selecteren. Zodra je dit hebt gedaan, moet u nogmaals op het volgende punt van de afbeelding, om een ​​selectie lijn te creëren. Doe dit totdat je het hele beeld hebben gedekt. Druk op enter zodat de lijnen zal verbinden en isoleren het element dat u probeert te selecteren. De lasso, kan echter moeilijk te gebruiken als je werkt met de elementen die vloeistof vormen hebben en zijn niet hoekig zijn. In dit geval kunt u proberen met behulp van de magnetische lasso. De magnetische lasso zal proberen om de randen van het beeld element dat u probeert te isoleren detecteren, en alles wat je hoeft te doen is teken de omtrek van het element met de muis.
  • Toverstokje. In sommige gevallen echter, de makkelijkste manier om een keuze te maken is met behulp van de toverstaf. Als u te maken met vaste blokken van kleuren, bijvoorbeeld, alles wat je hoeft te doen is te klikken op de toverstaf en gebruik deze om de vaste gebied te selecteren. Als u niet werkt met vaste blokken, echter, de toverstaf zal niet nuttig zijn.
  • Basic selectie-instrument. Tot slot kunt u de standaard selectie-instrument, dat is rond of rechthoekig van vorm gebruiken. Wanneer u deze gebruikt, zal u alleen in staat zijn om te isoleren in cirkels of rechthoeken en vierkanten, wat betekent dat je nog nodig hebt om het opschonen van de randen van het element dat u hebt gekozen. Als u werkt op zeer grote afbeeldingen echter, en je hoeft alleen maar een klein deel van het te selecteren, kunt u dit gebruiken om de afbeelding bij te snijden.

Met deze stappen, moet u in staat om bepaalde elementen in de bestanden die u bezig bent, met behulp van Adobe Photoshop selectie gereedschap te selecteren.