O2e

Hoe je kunt vinden voor een inschrijfformulier

Sommige e-zine

Sommige e-zine, recepten, catalogi en nieuwsbrieven zijn alleen te ontvangen via e-mail, dat is waarom er sites die vereisen dat het aanmelden eerst. Populaire websites zoals Friendster, MySpace, Facebook en YouTube kan worden geraadpleegd in orde, maar er zijn beperkingen. Je bent niet in staat om een ​​eigen foto's en video's te bekijken. Bovendien zijn sommige functies geblokkeerd als u geen lid bent van de genoemde sites. Om een ​​van hen te zijn, moet u zich registreren. Deze vorm van registratie wordt genoemd webregistratie, want u kunt zich inschrijven via het web. Maak je geen zorgen, het aanmelden is meestal gratis.

Inschrijfformulieren geven je het voorrecht om toegang te krijgen

Inschrijfformulieren geven je het voorrecht om toegang te krijgen, gebruik maken of gebruik maken van iets, hetzij gratis of tegen een vergoeding. Dit kan met de hand geschreven of geautomatiseerd, en zelfs geprogrammeerd. Echter, inschrijfformulieren zijn er in verschillende stijlen en indeling afhankelijk van het doel.

Hoe je kunt vinden voor een inschrijfformulier. Sommige e-zine.
Hoe je kunt vinden voor een inschrijfformulier. Sommige e-zine.

Als u nodig hebt inschrijfformulier samples en templates, er zijn talloze ze overal de hele wereld over. Hier zijn manieren om ze te vinden:

1. Zoek op internet naar websites die gratis downloadbare registratie samples en templates bieden. Als u op zoek bent naar samples en templates van inschrijvingsformulieren, worden de volgende websites bewezen nuttig:

  • docstoc.com - Op deze site kan je op vele inschrijfformulieren zoals conferentie inschrijfformulier bekijken, zat inschrijfformulier, ACT inschrijfformulier, staat inschrijfformulier, web inschrijfformulier, etc. bestanden zijn beschikbaar in PDF en DOC-formaat en kan worden gedownload na aanmelding op de site. Als u nog geen gebruiker, registratie is gratis.
  • app.formassembly.com - Deze site vereist lidmaatschap van een nieuwe vorm met behulp van hun templates te creëren. Echter, preview beschikbaar.
  • formlogix.com - Formulier Logix biedt een verscheidenheid aan monsters en templates van verschillende soorten inschrijfformulieren.
  • ormdevil.com - Deze site biedt gratis PHP website inschrijfformulieren. Deze instantvorm templates kunnen worden gedownload voor proef, of u kunt de broncode van het formulier krijgen. Maar deze site dient lidmaatschap voordat je iets kunt downloaden, met uitzondering van de voorvertoning.

Inschrijfformulieren geven je het voorrecht om toegang te krijgen.
Inschrijfformulieren geven je het voorrecht om toegang te krijgen.

2. Gebruik Microsoft Office Online. Ga naar Microsoft Word, selecteert u Bestand, Nieuw. Onder Microsoft Office Online, selecteert formulieren. Als u al bent verbonden met het internet, zal het automatisch zoeken naar beschikbare sjablonen van registratieformulieren. Formulieren worden gescheiden in verschillende categorieën, zoals academische, bedrijfsleven, de gemeenschap, werkgelegenheid, gezondheidszorg, juridische, persoonlijke en sport.

3. Zoek op internet naar formulier maker software of gereedschappen. Hier zijn een aantal tools en software die gebruikt kan worden voor gratis, terwijl er een aantal die vragen voor de betaling:

  • formlogix.com - Ja, het biedt ook een Formlogix Form Builder proefversie gratis, en een Pro-versie voor een minimumprijs van 5€ 0,99 per formuliersjabloon.
  • freeformmaker.com - U kunt een inschrijfformulier direct te maken met deze gebruiksvriendelijke tool. Steek gewoon de elementen en automatische reactie in het sjabloon, en in geen tijd, dan kunt u genereren en downloaden van uw eigen vorm.
  • Inschrijfformulier Builder - Zonder enige speciale kennis van HTML of web design, kunt u uw eigen registratieformulier op het web te creëren. Dit wordt gebruikt door de Stanford School of Medicine faculteit om inschrijfformulieren eenvoudig voor de klasse evenementen, conferenties, seminars en vergaderingen.

Kennis over de programmering is niet langer een vereiste als je een inschrijfformulier toegevoegd aan uw website. Met alles wat nu te downloaden en bewerken in een paar klikken, het leven is veel gemakkelijker.