O2e

Hoe je lay-out van uw blog

Je hebt je blog en nu wil je het om gepersonaliseerde zoeken voor jou. Het is een leuke manier om andere mensen te laten zien uw stijl en maak een goede eerste indruk. Als u op zoek bent naar de stijl van uzelf of u wilt zoeken naar stijlen al gemaakt te passen, zijn er een paar manieren waarop u kunt gaan over.

Hoe je lay-out van uw blog. Eenvoudige aanpassing.
Hoe je lay-out van uw blog. Eenvoudige aanpassing.

 1. Eenvoudige aanpassing:

  Lees de FAQ van uw blogging site. Ze moeten fundamentele vragen die u hebt hoe je bepaalde ontwerpaspecten wijzigen pakken. Als ze niet de aanpassing aspecten in de FAQ te pakken, kijk in je beheer dagboek opties. De meeste van de tijd zul je een gebied waar ze toestaan ​​om kleuren te veranderen en schakelen tussen hun pre-en-klare stijlen jezelf ziet.

 2. Medium / hard maatwerk:

  Als uw blogging site heeft gemeenschappen binnen het, doe een snelle zoektocht naar 'free layouts', 'pre-en-klare lay-outs', of 'lay-outs'. Al deze zal u veel resultaten voor mensen die al layouts hebben gecreëerd voor jou! Dit is een populaire afgelopen tijd voor veel mensen, en je zult vaak een grote verscheidenheid aan stijlen, waaronder: celebrity layouts, lyrische layouts, seizoensgebonden lay-outs, en diverse lay-outs, afhankelijk van de smaak van de maker. Deze stijlen die door andere mensen soms vereisen het uploaden van de foto's op de lay-out in een beeld hosting site. De makers hebben een "How to install" ergens in hun gemeenschap te plaatsen.

 3. Geavanceerde aanpassingen:

  Medium / hard maatwerk. Geavanceerde aanpassingen.
  Medium / hard maatwerk. Geavanceerde aanpassingen.

  Zoek uw blogging sites voor gemeenschappen die tutorials bieden en helpen om de leden. Zoeken naar "layout hulp" wanneer je dit doet binnen de site. Vaak zullen ze basiscodes al gemaakt, klaar om in je dagboek te zetten hebben en getweaked.

  Gebruik uw favoriete zoekmachine om wat onderzoek te doen op de codering gebruikt bij het maken van een lay-out. Zoeken naar "Beginning CSS" en "Gaat HTML". Dit zijn zowel de basis-codering achter een blog.

Veel geluk vinden of creëren van die perfecte lay-out voor uw online dagboek.