O2e

Hoe je links in een PDF - document te maken

Een speciaal gecodeerde commando dat kan elke gebruiker toegang tot verschillende locaties van een webpagina of document wordt een link. Koppelingen maken in een Portable Document Format (PDF)-bestand is eenvoudig. Volg de gedetailleerde stappen beschreven in dit artikel.

Hoe je links in een PDF - document te maken. Download en installeer de volledige versie van adobe acrobat-software op uw pc.
Hoe je links in een PDF - document te maken. Download en installeer de volledige versie van adobe acrobat-software op uw pc.

  1. Download en installeer de volledige versie van Adobe Acrobat-software op uw pc. De meeste computergebruikers hebben alleen de Adobe Reader op hun computers. Deze software is de gratis versie die alleen in staat stelt de computer te interpreteren en elk bestand opgeslagen in het Portable Document Format (PDF) te lezen. Deze gratis versie is echter niet volledig uitgerust om te manipuleren en maken diverse functies, onder meer door links in de PDF-documenten. U moet de volledige versie van de Adobe Acrobat-software applicatie als je wilt om links te maken in een PDF-document. Koop en download de volledige versie van de officiële website van Adobe. Als u dit doet, moet het installatieprogramma automatisch gestart en alles wat je hoeft te doen is het volgen van de gedetailleerde instructies voor de juiste installatie.
  2. Kies het woord of de reeks woorden die u wilt maken in een link. Nu, moet u het document te openen in de Adobe Acrobat-programma. Zodra dit is gebeurd, identificeren welke woord of reeks woorden zal links in uw PDF-bestand.
  3. Beginnen met het omzetten van het woord of de reeks woorden in een link. Ga naar het tabblad Extra en klik er eenmaal op voor een dropdown menu om geopenbaard te worden. Zoek de optie Geavanceerd bewerken en een andere trapsgewijze menulijst verschijnt. Deze keer, markeert Link en klik er eenmaal op. Een andere optie zou zijn om te zoeken naar het pictogram op de werkbalk. Deze link pictogram moet eruit zien als een keten. Zodra u klikt op het, zal de muisaanwijzer worden gemaakt in een link tool. Dit is dan wat je zal gebruiken om de geïdentificeerde woord of reeks woorden die moeten worden gemaakt in een link mee te sturen. Zodra u de tekst tussen, de Create Link pop-up venster verschijnt dan. Nu in dit venster, wordt u gevraagd in te toetsen informatie over de instellingen van de link. Betekenis, moet u instellen of de link wordt opgenomen in het PDF-document of binnen een webpagina. Ook kunt u andere instellingen configureren, zoals het kiezen van een kleur voor de link. Zodra deze zijn ingesteld, selecteert u de optie Set Link naar eindelijk het woord of reeks woorden in een link.

Links zijn nuttig als ze interactiviteit te bevorderen door het stimuleren van computergebruikers om wat meer bladeren op uw website of PDF-document.