O2e

Hoe je professionele craigslist advertenties voor gratis maken

Craigslist is de toonaangevende website voor lokale advertentie listings. Wat maakt Craigslist zo effectief is dat het zich richt op lokale lijsten. Op deze manier, de genoemde advertenties zijn meestal zowel de koper als de verkoper relevant. Bijvoorbeeld, eigenaar van een bedrijf in LA is het beter van het plaatsen van een advertentie op een bedrijf dat specifiek is voor LA. Anders, als de advertenties site is te algemeen, zou hij krijgt vragen van andere steden, staten of landen. Terwijl sommige bedrijven zijn in staat om dienst klanten over de hele wereld, sommige, zoals winkels, warenhuizen en professionele diensten, zijn beter in staat om dienst klanten in hun plaats.

De meeste Craigslist advertenties zijn op tekst gebaseerde

Hoe je professionele craigslist advertenties voor gratis maken. U wordt gevraagd aan te melden voor een account.
Hoe je professionele craigslist advertenties voor gratis maken. U wordt gevraagd aan te melden voor een account.

De meeste Craigslist advertenties zijn op tekst gebaseerde, maar, en je kunt gemakkelijk een advertentie op Craigslist post door te klikken op de "Post naar advertenties" link aan de linker kolom of de rechterbovenhoek van de site (of simpelweg door direct naar https: / / post.craigslist.org ). De tekst-gebaseerde advertentie zou voldoende zijn als u wilt eenvoud, en als uw product of dienst niet visuals nodig. Echter, als je wilt een meer professioneel ogende Craigslist advertentie, dan zou je profiteren van diverse websites die gratis (en betaalde) diensten aan een grafische template op uw Craigslist advertentie te gebruiken bieden.

Enkele voorbeelden van deze diensten omvatten Adjaz en gratis craigslist advertenties .

Het creëren van gratis professionele advertenties via Adjaz

De meeste Craigslist advertenties zijn op tekst gebaseerde. Kies een type bedrijf.
De meeste Craigslist advertenties zijn op tekst gebaseerde. Kies een type bedrijf.

  • Ga naar adjaz.com . Klik vervolgens op de " Build advertenties gratis "link. Kies de "Free" plan, klik vervolgens op de knop "Doorgaan".
  • U wordt gevraagd aan te melden voor een account. Vul uw gegevens in op de pagina aanmelden. Als je al een account hebt, dan kun je gewoon inloggen via de link "Login" in de header.
  • Kies een type bedrijf. Je hebt verschillende opties, waaronder General Services, Stadsgezichten, Vastgoed / Verhuur, Algemene Zaken, Kleurrijke flyers en dergelijke. Kiezen welke het meest geschikt is voor uw bedrijf is.
  • Kies een sjabloon dat u denkt dat ziet er het beste voor het type service die uw bedrijf biedt.
  • Vul het formulier in met de juiste gegevens, zoals uw product of dienst naam, kenmerken, beschrijving en contactgegevens.
  • Wijzig de standaard afbeeldingen met uw eigen product of dienst afbeeldingen. U kunt de afbeelding manager te openen door te klikken op de afbeelding die u wilt wijzigen.
  • Klik op de knop Voorbeeld om te zien hoe uw advertentie eruit zal zien in uw Craigslist advertentie pagina.
  • U kunt op de knop Bewerken als u de details wilt wijzigen. Anders, als u tevreden bent met uw advertentie, klik op "Post" om de HTML-code naar het klembord te kopiëren.
  • Wilt u een kopie van de advertentie te slaan voor toekomstig gebruik, klikt u op de knop Opslaan. Vervolgens kunt u uw advertentie in de toekomst, als de noodzaak zich voordoet.
  • Plak de code die u zojuist gekopieerd in het veld omschrijving bij het plaatsen van een advertentie in Craigslist.

Adjaz wordt uw advertentie actief voor een jaar te houden. Gratis accounts zijn niet in staat om achtergronden, hoewel gebruiken, en je zou kunnen worden beperkt tot hosting beelden op uw eigen website of op een andere gratis hosting service.

Vergeet niet om alle juiste en belangrijke details van uw product, bedrijf of professionele service bij het opstellen van een advertentie met een sjabloon bevatten.