O2e

Hoe je schermresolutie te verhogen voor ubuntu in virtual box

De Virtual Box is virtualisatie software

De Virtual Box is virtualisatie software. Wat het doet is u helpen om een ​​ander besturingssysteem (OS) te gebruiken zonder enig probleem van aberratie in het besturingssysteem dat u momenteel gebruikt. Ubuntu, een pakket OS die u direct kunt downloaden van het net, speelt gastheer voor Virtual Box. Terwijl Ubuntu doet het goed, het kan altijd beter doen in termen van resolutie bij het uitvoeren van een Virtual Box. Er zijn manieren waarop u kunt verhogen schermresolutie en daarom beter de schermresolutie van uw Ubuntu. Als u geïnteresseerd bent of als er behoefte is om dat te doen, wilt u misschien een paar van deze tips om u te helpen.

  • Start de virtuele doos. Ten eerste, moet u uw virtuele box beginnen. Daarna, moet u in te loggen op uw Ubuntu.
  • Beweeg de muisaanwijzer uit. Om uw muis te halen uit de virtuele machine, moet u klikken op de navigatietoets.
  • Klik op de juiste knoppen. Zodra u het virtuele venster te vinden, je moet naar de knop apparaten, klik erop en kies de "Install Guest Additions". In je Ubuntu, zal een venster zien te zeggen dat nieuwe bestanden op een virtuele CD-ROM drive. Onder de bestanden vermeld, de VBoxLinuxAdditions.run is degene die je nodig hebt.
  • Ga naar de toepassingen. Navigeer met je muis in de binnenkant van uw Ubuntu. Ga direct naar Toepassingen. Klik op de accessoires, zodat het kan Terminal weergegeven. Hier vindt u het bestand uit te voeren.
  • Typ het juiste codes De volgende zijn drie toepassingen die je zal moeten coderen in het terminalvenster:. Eerste, de cd / media/cdrom0, dan is de dir, en ten slotte sudo sh / VBoxLInuxAdditions.run.. Voer ze apart. Deze zullen automatisch klaar zijn voor toegang.
  • Herstart de virtuele machine. Wanneer u de instellingen van uw software te wijzigen, moet u het systeem helemaal opnieuw opstarten om het systeem te laten werken. In het geval van Ubuntu, moet u alleen de virtuele machine opnieuw op te starten voor het niet gaan werken.
  • Meld u aan bij ubuntu. De volgende keer dat u inlogt op Ubuntu, zul je merken dat je meer opties. Het eerste wat je doet is naar de Systeem en klik vervolgens op de Voorkeuren. Daarna zal de sectie Voorkeuren de optie schermresolutie te tonen. Vanaf daar kunt u al manipuleren of te kiezen wat vatbaar is voor je is.

Hoe je schermresolutie te verhogen voor ubuntu in virtual box. Start de virtuele doos.
Hoe je schermresolutie te verhogen voor ubuntu in virtual box. Start de virtuele doos.

De virtuele doos is nog een andere indrukwekkende ontwikkeling van software technologie. Het mooie eraan is dat het geeft je de opties om het besturingssysteem ingesteld op basis van hoe het zal u ten goede. Het verhogen van de resolutie van uw Ubuntu in Vrtual Box is helemaal ingewikkeld. Zoals in elke andere technologie, moet u de procedure zorgvuldig te volgen. Het vergt geduld om te wennen aan technologie. Echter, als je volgde elke stap en het nog steeds niet werkt, moet u overwegen te bellen een expert.