O2e

Hoe je shopping cart software te vinden

In het verleden

In het verleden, toen mensen gekochte artikelen uit een verre plaats, het was een lang proces en het duurde een lange tijd om het pakket te ontvangen. Vandaag de dag, het kopen van een item is gemakkelijker geworden met slechts een enkele klik van de muis met het gebruik van Shopping Cart Software. Deze software wordt gebruikt in e-commerce te helpen online klanten items te kopen op het internet.

De Shopping Cart Software, ook bekend als E-commerce software of Online Store Software voor de anderen, heeft vendor-side software en het vertegenwoordigt de online uitgever virtuele assistent om de reden dat het maakt de aankoop gemakkelijker voor de klanten. Ook beheert en winkel informatie van de inkoop tot de levering van goederen. Vanwege Shopping Cart Software, hoeft de klant niet nodig om gaten te houden op de items die ze kopen en opslaan van gegevens op zichzelf.

Hoe je shopping cart software te vinden. De gelicentieerde software is een soort software die wordt gedownload en in de webserver geïnstalleerd.
Hoe je shopping cart software te vinden. De gelicentieerde software is een soort software die wordt gedownload en in de webserver geïnstalleerd.

De Shopping Cart Software heeft twee componenten - de Storefront en de administratie. De Storefront is een webpagina die bezoekers in te voeren. Het toont de product informatie voor de bezoeker te zien en te leren kennen. De administratie is het deel van de webpagina waar de verkoper gaat gewoon naar de online winkel te beheren. Hij bewerkt de webpagina en ofwel toevoegt of verwijdert iets naar zijn smaak.

Er zijn twee soorten van de Shopping Cart Software en dit zijn de gelicentieerde software en de administratieve software.

  1. De gelicentieerde software is een soort software die wordt gedownload en in de webserver geïnstalleerd. Deze software heeft meestal een eenmalige vergoeding, maar er zijn andere producten op de site die zijn gratis.

    In het verleden. De Hosted Software.
    In het verleden. De Hosted Software.

    Dit model maakt de verkoper om het systeem te veranderen om de behoeften van de verkoper te voldoen. Anders dan het veranderen van een bestaande functie om een ​​bepaalde situatie, het voegt ook nieuwe functie na een tijdje te gaan-tussen de resultaten als het bedrijfsleven verbetert. De verkoper kan het hosten op een web server, zolang het voldoet aan de server eisen. Ten slotte, maar het heeft wel een eenmalig bedrag en dat de eerste betaling is enigszins hoog, het is normaal gesproken een investering van twee tot drie jaar voor de middellange termijn.

  2. De Hosted Software, in tegenstelling tot de gelicentieerde software, mag niet worden gedownload, maar het gegeven wordt door een hosted service provider die jaarlijks moet worden betaald. Dit type software is zeer geschikt voor de meeste ondernemers die niet hebben of willen investeren in IT-afdelingen.

    Dit model garandeert een snelle prestaties en draai je om en absolute veiligheid met full-time monitoring. Het heeft volledige en continue ondersteuning, routinematig automatisch en gratis software-upgrades, en een onderhouds-vrije omgeving. Het heeft een gemakkelijke data management die toegankelijk is vanuit alle delen van de wereld. Het is altijd klaar om te gaan met noodsituaties die kunnen gebeuren of lijken in de verkoper zakelijke online. Het is een robuust systeem. Tot slot, het heeft geen investeringen in infrastructuur.

Deze twee hebben voor-en nadelen

Deze twee hebben voor-en nadelen. Gelicentieerde software is flexibeler dan Hosted Software, en host-software is goedkoper dan de andere, maar op de top van alles, het hangt alleen af ​​van wat je denkt dat het beste geschikt is voor uw behoeften. Dus neem de tijd en denk goed, beoordelen wat u krijgt voor uw geld en denken hoeveel tijd u wilt besteden aan de instandhouding en het combineren van uw winkelwagen proces.