O2e

Hoe je uit spellingcontrole draaien in MS Word

De automatische spellingcontrole in Microsoft Word is altijd standaard ingeschakeld. Je zult dit weten wanneer u een verkeerd gespeld woord te typen en het wordt onderstreept in een rode golvende lijn. Dit is hoe MS Word waarschuwt de gebruiker dat het woord dat u hebt getypt wordt gespeld of wordt niet herkend in het Engels. Het is een geweldige functie die de meeste mensen waarderen echter, er zijn momenten dat het een pijn kan zijn, vooral als je veel woorden die zijn ongewoon in traditioneel Engels of als u tekst met behulp van vreemde talen te gebruiken. Gelukkig kunt u deze pijn te verlichten door het uitschakelen van de functie recht uit de vleermuis. Het is niet al te moeilijk en zal alleen leiden tot een paar eenvoudige stappen. Maak je geen zorgen, je kunt altijd weer aan als je nodig hebt om een ​​spellingcontrole in de toekomst uit te voeren.

Hoe je uit spellingcontrole draaien in MS Word. Selecteer de "spelling en grammatica" tabblad.
Hoe je uit spellingcontrole draaien in MS Word. Selecteer de "spelling en grammatica" tabblad.

  • Run Microsoft Word. De eerste stap is om Microsoft Word gebruiken. U kunt dit doen door het plaatsen van een opgeslagen Word-document en er op te dubbelklikken of u kunt de toepassing uitvoeren door te klikken op het menu 'Start', program files, en op Microsoft Office. Het pictogram moet daar worden gevestigd. Klik erop om de applicatie te initialiseren. Als u het openen van een leeg document, alles wat je hoeft te doen is schrijven een verkeerd gespeld woord te zien of de functie is nog steeds op. U krijgt een rode golvende lijn zien onder het woord.
  • Run MS Word-opties. Op de applicatie, zult u merken dat op de top zijn menu's. Zoek het menu "Extra" en klik erop. Dit zal een submenu te openen. Kies "Opties" in dat menu. Dit opent een nieuw venster waarin alle opties voor de toepassingen kan worden geconfigureerd openen.
  • Selecteer de "spelling en grammatica" tabblad. Op het raam opties. die popup eenmaal zal geselecteerd, kijk naar de verschillende tabbladen op en kies de "Spelling en grammatica" tabblad. Dit opent het tabblad om verschillende opties en configuratie met betrekking tot de automatische spellingcontrole en grammaticacontrole functies weer te geven. Op dit tabblad vindt u een item met het label "Verbergen spelfouten in dit document" merken. Dit item wordt voorafgegaan door een lege vakje. Klik op het selectievakje om deze configuratie te activeren. Klik op OK als je eenmaal klaar bent. Je hebt met succes gedeactiveerd de automatische spellingscontrole kenmerk van MS Word.
  • Test de configuratie. Als u een verkeerd gespeld woord voorafgaand aan de automatische spellingcontrole functie controle deactiveren schreef, dan zal je zien dat de rode golvende lijn nu is verdwenen. Als je het woord niet heeft geschreven, dan kunt u een verkeerd gespeld woord nu schrijven om te zien of MS Word zal detecteren en u op de hoogte van het.

Nu dat je met succes de functie hebben onbruikbaar

Nu dat je met succes de functie hebben uitschakelt, kunt u nu beginnen met het typen van het document zonder de vervelende rode lijnen dat die niet wordt herkend door de MS Word-Engels-database verschijnen. Na het invullen van het document, u de functie weer inschakelen door het volgen van dezelfde stappen en het vinkje uit het selectievakje 'Verbergen spelfouten in dit document ". Dit moet terug te brengen van de functie en het creëren van de vervelende rode lijnen weer.