O2e

Hoe je up to date te blijven met de technologie

Technologie van vandaag loopt de wereld

Technologie loopt de wereld van vandaag. Als je niet gaan met het tempo, wordt u verloren en achtergelaten. Zelfs eenvoudige huishoudelijke apparaten vereisen enige kennis over technologie. Situaties in het dagelijks leven, zoals het betalen van uw rekeningen, het doen van transacties met uw bank en zelfs het verzenden van eenvoudige e-mails zijn allemaal technologisch gefundeerd. U kunt op de hoogte blijven met de technologie de volgende tips:

Hoe je up to date te blijven met de technologie. Worden goed vertrouwd met het internet.
Hoe je up to date te blijven met de technologie. Worden goed vertrouwd met het internet.

  1. Worden goed vertrouwd met het internet. De meeste updates op de technologie zijn te vinden op het internet. Zowel Yahoo en Google groepen te onderhouden sites waar u informatie over de nieuwste innovaties en ontdekkingen in wetenschap en technologie kunnen vinden. Afgezien van deze sites het internet bevat een schat aan kennis over toepassingen van technologie, waaronder praktische functies en educatieve systemen voor lezers die willen worden bijgewerkt.
  2. Lees tech secties van de kranten. Er zijn veel artikelen in deze publicaties die apparaten en de nieuwe ontwikkelingen in technologie beschikken. Er zijn ook beoordelingen over de meest recent uitgebrachte gadgets en producten, zoals laptops, mobiele telefoons, mp3-spelers en camera's.
  3. Abonneren op tech magazines. True, glossy magazines zijn duur, maar het voordeel dat u kunt krijgen van de inhoud is allemaal de moeite waard de abonnementskosten. Probeer het krijgen van regelmatige kopieën van Wired Magazine uit tijdschrift stands (of via mail) als dit magazine is ontworpen vooral voor lezers die willen een link met wat hot is in de techneut wereld hebben.
  4. Bezoek blogs met niche op de technologie. De meeste tech blogs zijn eigendom van en beheerd door techneuten zelf dus u bent zeker van hun artikelen zijn gebaseerd op de werkelijke ontmoeting met de technologie.
  5. Bekijk tech video's op YouTube. Dit kanaal op het internet bevat veel informatieve video's over computer machines, verschillende software en programma's, internet updates, tech apparaten en vele andere onderwerpen die draaien rond technologie. Er zijn ook instructievideo's die de kijkers hoe je bepaalde computerprogramma's of hoe ze onlangs vrijgegeven gadgets die computer-technologie te gebruiken in hun systeem te besturen leren.
  6. Volg deze website: CNET.com. Dit is een site op het internet waar je veel technische beoordelingen en berichten kan vinden over de laatste ontwikkelingen in de technologie. Je kunt een reactie achterlaten of volg gewoon de volgende onderwerpen besproken, zodat u kunt ophalen ideeën en informatie over de veranderingen en updates op de technologie.
  7. Ga naar laatste-gadgets.info en bladeren op de nieuw gemaakte elektronische en digitale machines. Digitale camera's, video games, elektronische tools zijn een aantal van de featured high-tech instrumenten op dit terrein.
  8. Ga over Best Buy sites en andere veilingsites plaatsen op het internet om te weten over de nieuwste aankoop trend op technologische apparaten. Als u wilt op de hoogte met de auto technologie te houden, kunt u een bezoek acarplace.com voor reviews op moderne auto functies en accessoires. Een andere site waar je updates kunt vinden op de technologie is digg.com . Iphones, computers, mobiele telefoons met Windows-applicaties, evenals informatie over Internet-functies, zoals sociale media netwerkgebruik via Smart telefoons en laptops zijn enkele van de populaire functies op deze website gezegd.

Om up to date te blijven met de technologie moet je ijverig volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap en hun toepassingen in het dagelijks leven. Maar als je echt wilt om cool te zijn en te houden afgestemd op de snelle veranderingen in de technologie, de beste manier is om een ​​daadwerkelijke technologie gebruiker.