O2e

Hoe je vrienden op bebo voegen

Bebo is een van de vele social networking sites die zijn erg populair vandaag de dag. Het werd opgericht in juli 2005 door de man en vrouw team van Michael en Xochi van Californië. In maart verwierf 2008 AOL Bebo verluidt voor US635 miljoen€. AOL liep de gratis service van maart 2008 tot juni 2010. Het bedrijf verkocht het aan Criterion Capital Partners op 17 juni 2010.

Bebo werd bedacht in de zin "blog vroeg

Bebo werd bedacht van de uitdrukking "blog vroeg, blog vaak" als aangemeld gebruikers worden aangemoedigd om na zo veel blogs als ze kunnen, upload foto's, muziek en video's en laat peilingen voor vrienden te beantwoorden en / of commentaar. Elke gebruiker profielpagina heeft twee standaard modules. Een daarvan is een reactie module en de andere is voor een lijst van vrienden die de gebruiker kan toevoegen aan. De onderstaande tips zal u begeleiden op het proces van het toevoegen van vrienden op Bebo.

  • Ga naar de website van Bebo en zich aanmelden voor een account. Het is heel eenvoudig en het is gratis. Kijk naar de link aan te melden of gebruik het formulier in het midden van de pagina. In het typt u in uw volledige naam als je boven de 18 jaar. Geef uw e-mailadres en een wachtwoord. Geef uw volledige datum van je geboorte al heb je de mogelijkheid om je leeftijd te verbergen en klik vervolgens op de Sign Up Now knop.
  • Dit brengt u naar de pagina waar u wordt gevraagd om te controleren of je al vrienden op Bebo hebben door het selecteren van een van uw e-mailadressen en het controleren van je adresboek. U moet typen in uw e-mail wachtwoord om toegang te krijgen tot uw adresboek. Bebo beweert dat ze uw persoonlijke wachtwoord niet zal slaan. U kunt ook controleren of je vrienden al in gebruikservaring door het intikken van hun e-mailadressen in het daarvoor bestemde vak. Als u wilt opzoeken meerdere vrienden moet je hun e-mailadressen scheiden met een komma.
  • U kunt ook een link onderaan rechts van de hoofdpagina van Bebo dat zegt uitnodigen. U kunt typen in e-mailadres van je vriend of naam van uw vriend in het zoekvak en klik op Zoeken. Zodra de zoekopdracht lijst verschijnt, kunt u klikken op de naam van je vriend en klik op Toevoegen als vriend. Bevestig dat u de juiste persoon hebt geselecteerd door op de Toevoegen als vriend toets nogmaals.
  • Een uitnodiging wordt verstuurd naar je vrienden dat je ze hebt toegevoegd als je vrienden en dat zij dient te bevestigen dat je inderdaad een vriend. Klik op de knop OK nadat u de melding heeft ontvangen.
  • Wacht tot je vrienden te bevestigen dat zij accepteren de uitnodiging om te worden toegevoegd als je vriend. Eenmaal bevestigd vindt u een overzicht van de vrienden die je hebt toegevoegd in uw persoonlijke pagina te zien. U kunt nu beginnen met hen te praten en uit te wisselen opmerkingen en adviezen.

Hoe je vrienden op bebo voegen. Ga naar de website van Bebo en zich aanmelden voor een account.
Hoe je vrienden op bebo voegen. Ga naar de website van Bebo en zich aanmelden voor een account.

Bebo is slechts een middel van het aansluiten van met vrienden en medewerkers en het ontmoeten van nieuwe vrienden via de systemen van het toevoegen van vrienden van vrienden. Als je vriendenkring groeit, moet je ook een aantal voorzorgsmaatregelen in acht. Vasthouden aan veilige onderwerpen tijdens het chatten en als je afgesproken om elkaar te ontmoeten ervoor te zorgen dat je het doet in de dag en je hebt minstens een vertrouwde vriend met jou.