O2e

Hoe je vrije wereld klok software vinden

U kunt uitgebreide en efficiënte wereld klok software nodig hebt voor uw zakelijke behoeften (bijvoorbeeld voor het behoud van zeer tijdgevoelige loonadministratie), of zelfs alleen maar om u te informeren over de tijd in plaatsen in de wereld waar uw familieleden of dierbaren te houden. Als u wilt dat dit soort informatie, is het goed om die software te weten als dit zou kunnen komen voor gratis. Dus als je op jacht naar vrije wereld klok software, hier zijn een aantal websites die u misschien nuttig zou kunnen vinden:

  1. www.cheqsoft.com . Vanaf deze website, zou je in staat zijn om te downloaden naar uw pc een programma genaamd TimesOwn Pro, die u kunt gebruiken om de tijd te berekenen overal in de wereld. Het programma zou ook goed zijn voor factoren zoals daglicht / zomer tijd verschillen en data. Een praktische toepassing van deze gebruiksvriendelijke programma is dat je dit zou kunnen houden als een tijd-keeping-software, zoals wanneer je nodig hebt om een ​​internationale online conferentie te vergemakkelijken. In dit geval, zou je in staat zijn om efficiënt toezicht op de tijd in de verschillende gebieden waar de leden van uw conferentie zijn. Hoewel deze software is een gratis te downloaden, kun je ervoor kiezen om in plaats daarvan te kopen zijn première versie: ongeveer 55€ voor een duur van een jaar.
  2. www.timetrex.com . Deze open source software site bevat vrije tijd-gerelateerde programma's zoals werknemer time software, personeelsplanning, tijd-en aanwezigheidsregistratie software, en tijd-sheet software. Deze applicaties zijn ontworpen om te draaien op de volgende besturingssystemen: Microsoft XP, Vista, Linux en Mac OS X.
  3. www.freedownloadscenter.com . Deze website biedt u een gratis downloadbare desktop klok die de tijd en datum informatie wordt weergegeven op verschillende locaties wereldwijd u verkiest. Het bevat ook een afspraak management systeem te helpen bijhouden van belangrijke data en afspraken.
  4. www.brothersoft.com . Deze site geeft een overzicht van een groot aantal freeware gerelateerd aan wereldklok en tijdzone displays die je gemakkelijk kan installeren op uw pc. Verschillende opties zijn tijd klokken met verschillende skins, de weergave van andere functies, zoals wereldbevolking informatie; wereldkaart scherm; time management toepassingen, etc.
  5. www.smartcode.com . Via deze site, zou je in staat zijn om een ​​lijst met verschillende bruikbare werknemer tijdregistratie software die je gemakkelijk zou kunnen downloaden. Beschikbare opties omvatten verschillende vormen van werknemer tijdregistratie systemen, zoals het bijwonen door in te loggen op verschillende werkstations en biometrische tijd klokken (bijvoorbeeld door middel van vingerafdruk authenticatie); personeelsplanning die rekening houdt met ziekteverzuim en vakanties en die u kunt bekijken per enkele werknemer of per week, en automatische klokken in en uit sequencing, onder anderen. Deze site kan blijken nuttig voor u te zijn, al zijn er enkele programma's hier die betaling vereisen.

Daar heb je het

Hoe je vrije wereld klok software vinden. Daar heb je het.
Hoe je vrije wereld klok software vinden. Daar heb je het.

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de websites die je zou kunnen bladeren door uw wereld klok software behoeften te vervullen. Natuurlijk, welke je zou kiezen zou afhangen van uw behoeften; tijd eerst nemen om te schetsen wat je doelen zijn voor het downloaden klok software, en je zou kunnen werken vanaf daar om u te helpen uw zoekopdracht opties. Veel succes, en gelukkig jacht!