O2e

Hoe kan ik AVI naar UMD

UMD, of de Universal Media Disc, is het medium die momenteel worden gebruikt in Sony's PlayStation Portable of PSP. Hoewel er vele films of video's beschikbaar in dit formaat, kunt u uw eigen video-bestanden in uw eigen videotheek, die niet in UMD formaat te bekijken.

Als u video-bestanden in uw computer of externe harde schijf in AVI-formaat die je zou willen om te spelen op uw Sony PSP, moet u deze AVI-bestanden te converteren naar een UMD-bestand. Het is een vrij rechtlijnig proces, die hierna wordt beschreven.

  • In uw desktop computer, start uw webbrowser en ga naar een website die AVI biedt aan UMD conversie. Voorbeelden daarvan zijn topshareware.com en brothersoft.com . Er is ook een sectie over AVI naar UMD conversie op mp3towav.org . Download het conversieprogramma van de download-link en klik op de "Bestand opslaan" knop van de nieuwe pop-out venster.
  • Als het conversieprogramma volledig is gedownload, gaat u naar de map waarin u uw gedownloade bestanden. Dit kan in uw Mijn downloads map of alle eerder aangewezen mappen voor het downloaden van bestanden. Dubbelklik op het installatiebestand en selecteer "Run" op het nieuwe venster dialoogvenster.
  • U moet dan de optie "Ik ga akkoord" knop als er ooit een licentieovereenkomst dialoogvenster dat verschijnt op het scherm. Selecteer de knop "Volgende", vervolgens op "Installeren". Dit start het installatieproces. De installatie voortgangsbalk wordt volledig gevuld als het klaar is. Selecteer vervolgens de knop "Sluiten".
  • Keer terug naar het bureaublad van uw computer; dubbelklik op de AVI naar UMD conversieprogramma icoon. Selecteer "Bestand" en vervolgens op "Open". Ga door-bestand van uw computer mappen totdat u bij het AVI-bestand dat u wilt converteren naar UMD.
  • Selecteer de "Record het" knoop. De toepassing moet beginnen het omzetten van uw AVI bestand naar UMD-formaat. Waarna, kunt u nu plaatst de PSP geheugenkaart in de kaartgleuf uw desktop computer lezer. Selecteer de optie "Transfer naar VAPZ" knop. Steek vervolgens terug uw geheugenkaart in de PSP en geniet van uw geconverteerde UMD-bestand.

Hoe kan ik AVI naar UMD. In uw desktop computer.
Hoe kan ik AVI naar UMD. In uw desktop computer.

Het is een vrij eenvoudig proces dat zal u toelaten om uw favoriete video's te converteren en bekijk ze op uw Sony PSP. U kunt nu zelfs van een vriend verjaardag, favoriete tv-serie of hoogtepunten van een recente reis terwijl u op de weg. Omdat de PSP heeft een groot scherm, zal dit een goede manier om uw favoriete films te laten zien. De meeste video-bestand converters kunt u zelfs laten kiezen voor de kwaliteit van de video-uitvoer voorafgaand aan de conversie. Dit betekent dat u kunt ervoor kiezen om meer video's op te slaan in je PSP als je ze om te zetten in een lagere kwaliteit video's. Of als je een audiofiel, kunt u ervoor kiezen om een ​​hoge kwaliteit audio-uitgang van uw video's. Zorg ervoor dat u voldoende ruimte op uw geheugenkaart voordat u probeert om de bestanden over te dragen. U kunt er ook voor kiezen om je AVI-bestanden te converteren naar MP4 voor PSP.