O2e

Hoe kan ik data kabel installeren

Het bezitten van een personal computer blijft bieden uitbreidingsmogelijkheden

Het bezitten van een personal computer blijft bieden uitbreidingsmogelijkheden, en de manier waarop klanten hunkeren naar diverse digitale apparaten doet verminderen niet. Dientengevolge digitale data, zoals films, beelden, evenals muziek, opgeslagen moet worden op de personal computer. Dit is de motiverende kracht voor het installeren van datakabels. Als dit de nieuwste trend, zeker je wilt weten hoe je een data kabel te installeren. Hier zijn de onovertroffen stappen en richtlijnen die u kunt volgen om te leren hoe je je eigen data kabel monteren, of het nu een mobiele kabel of een transfer kabel.

Voor, het instellen van uw datakabel, moet je weten wat de normen zijn. Dit zou u het vertrouwen dat u de juiste installatie keuze hebben gemaakt. Bovendien kan dit leiden tot een levensduur van tien jaar of meer. Databekabeling heeft twee soorten. De twisted pair koperen kabel en glasvezel kabel. In het algemeen worden huiseigenaren voldaan met de koperkabel, aangezien de glasvezelkabel is de duurdere. Vandaag de dag, veel thuisgebruikers gebruiken Cat 5e bekabeling, want hij ondersteunt Gigabit Ethernet-netwerk. Dit netwerk kan eigenlijk het doorsturen van de inhoud van een Compact disk in de vorm van MP3, in slechts een seconde. Nu dat je de basis kent, het is tijd om te graven in het installatieproces.

Stap 1: De installatie software

Hoe kan ik data kabel installeren. Het bezitten van een personal computer blijft bieden uitbreidingsmogelijkheden.
Hoe kan ik data kabel installeren. Het bezitten van een personal computer blijft bieden uitbreidingsmogelijkheden.

Stap 1: De installatie software. Je moet installatiesoftware als start van deze procedure. De computer driver detecteert de software en de installatie set-up begint. Maar dit is niet het einde-all en alfa van de installatie.

Stap 2: Test de fysieke kabel: een behoefte aan verificatie test-en meetinstrumenten. Het kopen van Cat 6 kabels en stekkers kan niet geven u een garantie dat de geïnstalleerde netwerk zal ook Cat 6 prestaties tijdens het installatieproces. En de gemeenschappelijke optie voor u om te weten of de installatie is gelukt is om het te testen na de installatie procedure. Zo hebt u een tester of test instrument. Ongetwijfeld, een verificatie tester is de meest voorkomende tester, die zich bezighoudt met vier functies:

  • Wiremap - tests en identificeert de bekabeling verbindingsproblemen. Deze verificatie tester identificeert de fouten snel, zodat u pauzes, korte broeken, en andere mis-bedrading te zien.
  • Lengte – Nadat de fout wordt gedetecteerd door de wiremap, moet de installateur kijken naar de plaats waar de fout ligt, zodat het kan worden gerepareerd. Deze testers kunnen ook de lengte informatie die u nodig.
  • Kabel Identificatie - verificatie kan ook helpen de installateur om de kabels te identificeren.
  • Wire – Dit is de functie van de tester, waarbij kan testen vele kabeltypen.

Stap 1: de installatie software. Stap 4: kwalificatie gereedschap.
Stap 1: de installatie software. Stap 4: kwalificatie gereedschap.

Stap 3: certificatie en verificatie van de functie van de bekabeling. Certificering is inderdaad de meest nauwgezette van alle stappen in de kabel testen, dit is de laatste en finale stap die het beheer en de fabrikanten van de kabel moeten nemen. Na het gebruik van een controle-instrument, kunt u nu zien of het installatieproces zal werken. Zoals voor de hand liggende, zal certificering alleen optreden als de connector kabel goed is aangesloten.

Stap 4: Kwalificatie Gereedschap

Stap 4: Kwalificatie Tools. Het kwalificatieproces zal de installateurs als document testen van de bekabeling link. U kunt de resultaten in uw toestel, ter informatie. Het installeren van datakabels echt vergt veel tijd en moeite. Maar met de voordelen die het biedt, zoals het opslaan van gegevens telefoons, kunt u er zeker van zijn dat de tijd en moeite die u uitgeoefend niet worden verspild.