O2e

Hoe kan ik de bron clips, clip instanties en subclips gebruiken in Adobe Premiere Pro

Het bewerken van een film of een film is een onderdeel dat veel mensen in het publiek niet echt waarderen. Maar in werkelijkheid, een goede editing maken het verhaal stroom van een film glad en begeleidt u naar de volgende scène met meer verstand en impact. Sommige filmindustrie insiders zelfs bellen filmeditors als de kleine bestuurder sinds zij zijn degene die helpt steek van de regisseur schoten bij elkaar. Bewerken is een lastige klus, maar het is sterk geholpen door computerprogramma's die het bewerken van gemakkelijk, en een goed voorbeeld is de Adobe Premiere Pro.

Hoe kan ik de bron clips, clip instanties en subclips gebruiken in adobe premiere pro. Maak kennis met de 'bron clip. "om.
Hoe kan ik de bron clips, clip instanties en subclips gebruiken in adobe premiere pro. Maak kennis met de 'bron clip. "om.

De Adobe Premiere Pro is een software die redacteur in staat stelt om gemakkelijk samen te stellen films en clips. De drag-and-drop-functie maakt het bewerken van films eenvoudiger en sneller. En het mooie ervan is dat je een groot aantal bestanden te openen die u kunt gebruiken om uw film te verbeteren. Hier zijn enkele tips over hoe om bronclips, clip instanties en subclips gebruiken in Adobe Premiere Pro.

  • Maak kennis met de 'bron clip. "Om te kunnen de Adobe Premiere Pro gebruiken nou ja, je moet de onderdelen die hand in hand met het te leren. Maak kennis met de "Bron Clip." De "Bron Clip" is de footage of videobestand dat u in Project uw Adobe Premiere Pro paneel. In Adobe Premiere Pro, het verwijderen van de "Source Clip" betekent het verwijderen van de instanties die daarmee gepaard gaat. Altijd rekening te houden bij de behandeling van dit specifieke type bestand.
  • Maak kennis met de "clip-instantie." Clip Zo is een andere term die u in gedachten moet houden bij het ​​werken in Adobe Premiere Pro. De clipinstantie is eigenlijk een toevoeging aan een bron clip om het bewerken van de film verbeteren. In eenvoudige termen, het is een videoclip toegevoegd aan uw originele videoclip. Dit zijn de aard van de clips die worden gewist wanneer u wist de bron clip.
  • Maak kennis met de 'dubbele clip. "Een bron clip kan worden gedupliceerd. En als actie aangeeft, de naam van de gedupliceerde bron clip dubbele clip. De belangrijkste descriptor van dubbele clip is dat het een standalone versie van de bron clip. En in tegenstelling tot de video genaamd clip Zo zal het duplicaat clip niet worden verwijderd wanneer de bron clip wordt verwijderd. Dubbele clips kunnen ook hernoemd worden en verschijnen onafhankelijk in Project uw Adobe Premiere Pro paneel.
  • Maak kennis met de 'subclip. "Subclip is degene die verantwoordelijk is voor het verzorgen van uw Adobe Premiere Pro-projecten. Dit is eigenlijk een deel of de afdeling van meester van uw project clip.
  • B ELANGRIJKE herinneringen. De Adobe Premiere Pro maakt het bewerken van werk veel gemakkelijker. Maar ondanks dat, het bewerken van films is echt een complexe activiteit. Het weven samen van clips en films kunt monteren bestand na bestand van clips in uw mentale notitie boekhouding, merkt op dat gemakkelijk kan worden verloren als u bent bezig om het samenstellen van uw directeur visie. Om u te helpen om dingen georganiseerd, een pen en papier bij de hand. Jot downs van de films of clips die u gebruikt, zodat u weet wat clip deed wat en wat clip werd gebruikt om bepaalde effecten te bereiken.


Beheers het gebruik van Adobe Premiere Pro, zodat u kunt steek samen de beste epische films. Wees bekwaam genoeg en je kan zelfs een naam voor jezelf.