O2e

Hoe kan ik de maximale bestandsupload maat te vinden

Heb je ooit meegemaakt een harde tijd het uploaden van beelden die waren ongeveer 5MB groot? Of misschien heb je moeite gehad uploaden software over 500MB groot. Verspil geen tijd te wachten voor altijd voor het bestand te uploaden te voltooien. Controleer de maximale bestand upload grootte van het netwerk dat u gebruikt. Het mag niet worden als dergelijke een groot bestand te uploaden naar de server.

Als u heeft gemerkt

Als u heeft gemerkt, de input upload van een aantal e-mail clients hebben hun beperkingen. Zelfs een directory upload netwerk zoals Flickr heeft een beperkte capaciteit. Dit gebeurt omdat de upload component van elke server is geprogrammeerd om alleen te accepteren een maximale bestand te uploaden grootte.

Bijvoorbeeld

Bijvoorbeeld, de Yahoo!-e-mailclient laat alleen tot 10 MB uploaden omvang, terwijl Gmail maakt het mogelijk tot 20MB. Elke website die het mogelijk maakt het delen van bestanden heeft een beperkte upload capaciteit. Nu, het probleem is hoe het vinden van de maximale file upload toegestane grootte voor het netwerk dat u gebruikt.

Vertrouwd te raken met de regels

Er is geen betere manier om te weten de maximale bestandsgrootte van een bepaald netwerk te uploaden dan vertrouwd te raken met de regels. Lees de blauwdruk van het netwerk dat u gebruikt en daar vindt u de maximale bestandsgrootte die u kunt uploaden wanneer u deze gebruikt.

Hoe kan ik de maximale bestandsupload maat te vinden. Vertrouwd te raken met de regels.
Hoe kan ik de maximale bestandsupload maat te vinden. Vertrouwd te raken met de regels.

Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van Facebook, moet u weten dat er geen maximale bestandsgrootte uploaden grootte in Facebook, omdat de toepassing al past de grootte van de foto's bij het uploaden heel groot foto's. Echter, je moet alleen uploaden tot 200 foto's in een Facebook-album.

Ondertussen YouTube kunnen uploaden van maximaal 100 MB video, die niet langer is dan 10 minuten. Echter, de website op dit moment de lancering van haar betere versie die het mogelijk maakt het uploaden van maximaal 2 GB videobestanden, hoewel de maximale videolengte nog worden 10 minuten.

U moet uw netwerk te controleren, omdat ieder netwerk heeft bepaalde beperkingen voor maximale bestandsgrootte voor uploads.

Als u heeft gemerkt. Het veranderen van de maximale bestandsgrootte beperkt.
Als u heeft gemerkt. Het veranderen van de maximale bestandsgrootte beperkt.

Het veranderen van de maximale bestandsgrootte beperkt

Het is heel goed mogelijk om de maximale bestandsgrootte beperkt te verhogen voor uploads, net als hoe YouTube deed. Maar niet alle netwerken zijn in staat om dit te doen vooral als ze al catering aan zo veel gebruikers. Uiteraard de enige oplossing hiervoor is om toe de server capaciteit.

Door dit te doen

Door dit te doen, zal het veranderen van de maximale file upload grootte gemakkelijk geworden. De meeste programmeurs doen dit met het gebruik van PHP. Een simpele verandering van "upload_max_filesize = 40MB" naar "post_max_size = 80MB" kan nu al doen de truc. Er zijn eigenlijk veel andere methoden die worden gedaan om dit te doen.

Het verhogen van de maximale bestand upload grootte zal veel gunstiger voor u zijn. Maar ook in gedachten houden dat netwerken hun belang dat is waarom ze kunnen niet zomaar verhogen de input upload beschermen.

Voor nu, gewoon genieten van de directory te uploaden capaciteit van uw netwerk. Trouwens, met de toenemende vraag naar grotere en grotere bestandsgrootte, kunnen deze netwerken alleen worden gedwongen om hun upload component te verhogen zodat hun gebruikers kunnen de beste voordelen te genieten van het uploaden van grote bestanden. Misschien in de toekomst, zult u in staat om bestanden, afbeeldingen en software die up zijn tot 1 terabyte in grootte te uploaden!