O2e

Hoe kan ik DRM beveiliging legaal verwijderen

Het verwijderen van gegevens Rights Management (DRM) Bescherming legaal kan worden gedaan. Vergeet het schrijven van een bezwaarschrift naar muziek leidinggevenden in de branche over met het idee van het schrappen van de DRM-beveiliging regel, wet, voorschrift, of wat het zou moeten wettelijk worden genoemd. Het gaat niet gebeuren. In plaats daarvan, focus je inspanningen op het gebruik van de tools die vrij beschikbaar zijn voor u: uw computer, internetverbinding, en een media converter.
Moving forward, hier zijn suggesties over het verwijderen van DRM-beveiliging legaal.

Hoe kan ik DRM beveiliging legaal verwijderen. Ga via uw itunes-muziekbibliotheek.
Hoe kan ik DRM beveiliging legaal verwijderen. Ga via uw itunes-muziekbibliotheek.

  • Ga via uw iTunes-muziekbibliotheek. Lees de titels in uw bibliotheek en kijk of alles op is beveiligd zijn met DRM. Omdat je bent soort van het testen van deze uit, kies een paar nummers die zullen gaan onder een media omgebouwd later in het proces.
  • Zet de computer aan en download de media converter van uw keuze. U kunt online gaan om wat onderzoek te doen of je kan net zo makkelijk pick Wondershare. Wondershare werkt voor zowel Mac als Windows-besturingssystemen. De download zal niet vrij zijn al zo voor te bereiden op swipe die credit card van je.
  • Na de aankoop en zodra de download is voltooid, installeert u de media converter. Klik op de WMV optie of de Windows Media Video. Vanaf hier, kiest u de optie om uw bestanden toe te voegen door te klikken op de knop "Add". Nu kunt u heel gemakkelijk markeren of sleep de audio map die u wilt converteren. Zoals gezegd, experimenteren met een paar liedjes en als de conversie succesvol wordt, voeg meer batches. De converter kan grote bestanden of batches verwerken dus maak je geen zorgen over te maken. Als je een grote muziekbibliotheek, de tijd is wat je nodig hebt. Een andere optie voor conversie wordt "Aan de slag". Met dezelfde media converter, sleept u uw audio-bestanden naar de knop "Aan de slag" om de sloop te starten.
  • Laat de geconverteerde het formaat kiezen voor je. Of als u weet welke indeling is compatibel met de originele audio clips, kunt u ook kiezen het zelf. U zult ook een lijst met suggesties op uw computerscherm dus beter double-check uw keuze met de suggestie van de omzetter. Bij conversie naar een MP4-formaat, moet u downloaden en installeren Real Player. Klik op deze link voor dat: real.com / realplayer
  • Aan het eind van dit proces, zul je zien dat je audio bestanden nu zijn omgezet in het formaat dat je wilt en zijn allemaal DRM Protection-vrij!
  • Sluit alle toepassingen en uitstappen internet te promoten.
  • Start de computer opnieuw op alle wijzigingen van kracht worden.
  • Nummers afspelen, overzetten naar een andere computer, of migreren uw audiofragmenten, zonder zich te bekommeren over de DRM-label.


Je zou kunnen hebben gekregen wat je wilde

Je zou kunnen hebben gekregen wat je wilde, maar houd in gedachten dat je een verantwoordelijkheid om zich te houden aan de regels ten gunste van DRM-beveiliging zijn vastgesteld. Niet gelukkig zijn verspreidt muziek rond als je alle recht in het universum mee te maken wat je wilt. Je zal komen te zitten en als je dat doet, zul je niet zingen happy tunes! Dat is zeker!