O2e

Hoe kan ik e - boeken op te slaan op een iPod

Een eBook of elektronisch boek

Een eBook of elektronisch boek, zoals de naam al doet vermoeden, is de digitale versie van een gepubliceerd materiaal, in tegenstelling tot de conventionele gedrukte degenen. Omdat eBooks zijn in digitaal formaat, kunnen ze elektronisch opgeslagen, bekeken en overgedragen op het World Wide Web. De meeste eBooks gepubliceerd op het World Wide Web te volgen het Portable Document Format (. Pdf) hoewel ook andere formaten zoals. Doc of. Txt kan worden gebruikt als platform voor het digitaal opslaan van een eBook de inhoud. eBooks kunnen worden bekeken en gelezen op draagbare apparaten zoals iPods. Er zijn ook andere draagbare gadgets speciaal ontworpen om eBooks te lezen. Dit artikel zal het aanpakken van de stappen voor het plaatsen van eBooks die zijn in de. Pdf-formaat opgeslagen in een iPod.

Hoe kan ik e - boeken op te slaan op een ipod. Zorg ervoor dat u de software.
Hoe kan ik e - boeken op te slaan op een ipod. Zorg ervoor dat u de software.

  1. Zorg ervoor dat u de software. Voor een eBook in. Pdf-formaat te openen, moet een geschikte softwaretoepassing worden geïnstalleerd op uw computer. De volgende stappen zullen worden gebaseerd op de functies die op Adobe Acrobat Reader, een van de meest voorkomende. Pdf readers beschikbaar.
  2. Sla het eBook. Open het eBook met Adobe Acrobat Reader. Eenmaal geopend, moet u op het tabblad Bestand klik voor een drop-down menu verschijnt. Daarna klikt u op Afdrukken. De Print Menu venster verschijnt op uw bureaublad. U zult merken dat op het onderste gedeelte van het dialoogvenster Opties van een Keuzelijst bestaat. Klik gewoon op die en markeer PDF opslaan naar 'iPhoto' uit het drop-down lijst. Door dit te doen, zal de eBook automatisch geconverteerd naar de iPhoto-formaat dat compatibel is met je iPod. Zodra de conversie is voltooid, verschijnt er een venster aan u vragen om de vers geconverteerde data op te slaan. Doe dit door het opslaan van de eBook op een toegankelijke locatie, zoals het bureaublad.
  3. Sla het op je iPod. Sluit uw iPod aan op uw computer met behulp van een USB-kabel. Daarna wordt alles wat je hoeft te doen markeert u het eBook in de pas bekeerde iPhoto-formaat. Kopieer en plak deze op uw iPod op te slaan.

Sommige iPod-gebruikers fronsen over het feit dat Macintosh niet is gekomen met elke softwaretoepassing om dit moeizaam proces aan te pakken. Tot Mac voldoet aan haar belofte van het bedenken van de juiste tools dan zullen we alleen maar te doen maken met de handmatige stappen voor nu.