O2e

Hoe kan ik ebay veilingen te winnen

Met honderden duizenden bieders frequenteren eBay dagelijks, kan het vaak moeilijk zijn om fel bestreden items te winnen. Niet te missen op geweldige aanbiedingen en zeldzame items om professionele eBay-bewoners!

Hoe kan ik ebay veilingen te winnen. Plaats een hoge proxybod.
Hoe kan ik ebay veilingen te winnen. Plaats een hoge proxybod.

Hier zijn enkele tips die dramatisch zal verbeteren uw kansen om te winnen populaire veilingen.

  1. Plaats een hoge proxybod. Na het vertellen van het hoeveel u bereid bent om te bieden, zal eBay vertrouwelijk plaatsen biedingen namens u voor het bedrag nodig is voor u om te verblijven het bod leider. Proxy biedingen ook voorkomen dat de noodzaak om voortdurend toezicht op alle van uw biedingen, want het is geautomatiseerd. Omdat veel spelers proxybod, zul je vaak te krijgen in biedingsoorlogen als uw respectieve machines afwisselend biedingen te plaatsen voor jou, dus zorg ervoor dat uw proxy bod is zo hoog als je bereid bent te betalen.
  2. Bied vroeg. Door te bieden vroeg, geeft u aan naar andere potentiële bieders dat je serieus bent over het winnen van een item. Dit zelf is af en toe genoeg om af te schrikken sommige koopjesjagers, die op zoek zijn niet-betwiste artikelen om te bieden op te zoeken. Ook in het geval van een gelijkspel bod in waarde, de bieder die bieden op het item eerste zal winnen van de das. Dit gebeurt vaak, vooral met proxy biedingen.
  3. "Snipe" veilingen. "Sniping" verwijst naar het bieden voor een item op het laatst mogelijke seconde, in de hoop om de winnende bieder. Sniping werkt goed als je bent de hoogste bieder, want het geeft rivaal bieders een zeer klein venster te bieden dan u. Echter, het is niet waterdicht: Als je een bod uitbrengt op het laatste moment en verliest aan een proxy bod, geef je jezelf heel weinig tijd om te proberen en maak een winnende bod.
    • Een gebruikelijke situatie voor snipers is het plaatsen van twee open eBay vensters naast elkaar, grootte en naast elkaar gepositioneerd op het scherm bieden. Met een raam, een sniping weddenschap te plaatsen met 30 seconden op de timer, dan onmiddellijk opnieuw het tweede venster te zien of u bent de hoogste bieder. Als u niet, dan heb je hopelijk nog genoeg tijd om een ​​tweede sniping bieden.
    • Software en diensten zijn beschikbaar om te helpen bij uw sniping behoeften. Variërend in prijs van de maandelijkse abonnementen van de vaste kosten als je wint, een professionele sniping baan zorgt ervoor dat als er geen proxy bod hoger is, je gaat naar de veiling te winnen. Een populaire site voor sniping software is Auction-sentry.com , die heeft een aantal van de meest redelijke kosten, maar je kunt vinden meerdere alternatieven met behulp van populaire zoekmachines.
  4. Bied een paar cent boven een standaard bod. Laten we zeggen dat je bieden op een 40€ cadeaubon, en willen tot 30€ bieden. Het is niet onwaarschijnlijk dat een of twee mensen hebben proxy biedingen geplaatst voor maximaal 30€ maken van uw latere bod nutteloos. In plaats daarvan bieden 30€ 0,03, het verlaten van hun volmachten in het stof voor slechts pence op de dollar. Door het toevoegen van een paar cent tot een bod verklaart u ook het verbeteren van de effectiviteit van uw sniping.