O2e

Hoe kan ik een acer laptop toetsenbord sleutel te verwijderen

Acer staat bekend voor het aanbieden van een goedkope optie voor degenen die willen eigen laptop, maar kan zich niet veroorloven de high-end merken zoals HP, Gateway of Dell. Laptops zijn erg handig om te hebben. Je kunt het overal mee naartoe, zodat u uw werk of surfen op het internet te nemen waar u maar wilt. Aangezien de laptop is mobiel en lichter, is er meer kans wordt beschadigd gemakkelijker. Een van de voorkomende problemen van de laptop gebruikers is het toetsenbord. Als een van de toetsen plotseling vast komt te zitten, kan het erg moeilijk zijn werken je weg omheen. Uiteraard zou het te verslaan het hele doel van het hebben van een laptop als je ervoor kiezen om een ​​extern toetsenbord om te gaan met dit probleem te bevestigen. Maak je geen zorgen, je zou kunnen om een ​​dergelijke kwestie op te lossen door simpelweg verwijderen van de vastzittende toets van het toetsenbord en het resetten van de instellingen. Hier zijn manieren om de toetsen van het toetsenbord te verwijderen van uw Acer laptop.

Hoe kan ik een acer laptop toetsenbord sleutel te verwijderen. Opruimen met een pincet.
Hoe kan ik een acer laptop toetsenbord sleutel te verwijderen. Opruimen met een pincet.

  • Stel uw werkruimte. Wanneer u probeert om dit te doen, zorg ervoor dat uw werkgebied is goed verlicht, zodat u kunt in staat zijn om te zien wat je goed doet. Blijf niet in een stoffige omgeving, ook dus geen stof en ander vuil kan het toetsenbord in te voeren, terwijl u bezig bent met het. Heb een lampenkap klaar, zodat u het licht richten als dat nodig is. Bereid een pincet als goed, voor het heffen van deze toetsen.
  • Druk op de toetsen. Open uw Acer laptop en identificeren van de toetsen die moeten worden gerepareerd. Zodra u hebt bepaald dit, druk uw duim stevig op de toetsen die zich onder de beschadigde sleutel. Met je wijsvinger, proberen om de beschadigde sleutel omdraaien, zorgvuldig schillen de sleutel uit de buurt van de basis. Wees niet bang om een ​​beetje druk hier uit te oefenen, zal de sleutels niet af als je het niet forceren. Zodra u uit te oefenen van de juiste hoeveelheid druk, zal de sleutel gemakkelijk los te breken.
  • Opruimen met een pincet. Zodra u de sleutel verwijdert, zult u waarschijnlijk een aantal resterende stukjes en beetjes van kunststof die overblijven van de toetsen. Gebruik je pincet om deze op te ruimen. Dit wordt de sleutel binding of houder. Controleer om te zien of er iets blokkeert de sleuf waar de sleutels zou moeten zijn, en reinig dit gebied.
  • Zet de sleutel tot de juiste positie. Zodra u hebt vastgesteld dat er geen verstoppingen in de uitsparing, de sleutel houder of bindmiddel te vervangen om zijn rechtmatige plaats, zodat u de werkelijke sleutel dop terug te keren. Steek de sleutel dop voorzichtig maar stevig op de ruimte en bewegen het rond om de dichtheid te testen.
  • Controleer of de toets goed werkt. Meestal is dit soort eerste hulp is effectief in het verdrijven van een vervelende sleutel in het uitvoeren van weer goed. Typ een paar zinnen in een woord-programma en test hoe het werkt. Overdrijf het niet door het toepassen van te veel druk op de toets. Neem het langzaam, en type zoals je normaal zou typen.


Zelfs als je een beetje kracht op bij het verwijderen van de sleutel uit het basis, niet te veel druk uitoefent of kunt u per ongeluk te breken of chip de sleutel, waardoor het moeilijker voor u om het goed te werken.