O2e

Hoe kan ik een alternatief e - mailadres te creëren

Waarom zou iemand meer dan een e-mail adres nodig in de eerste plaats

Waarom zou iemand meer dan een e-mail adres nodig in de eerste plaats, kun je vragen? Het eenvoudige antwoord is: organisatie. Mensen die alternatieve e-mailadressen vindt u het gemakkelijker om te scheiden en filteren hun berichten. De eenvoudigste noodzaak zou zijn om een ​​aparte e-mails voor uw persoonlijke en werk e-mail hebben. Meer complexe segregatie zou een e-mailadres voor uw website of blog, van uw ISP (Internet Service Provider), of van uw school of bedrijf. U kunt ook een e-mailadres voor een eenmalige behoefte, zeg, een enquête beantwoorden of aan een anonieme e-mail te sturen. Wat uw behoefte ook is, lees dan verder voor eenvoudige instructies over hoe het opzetten van alternatieve e-mailadressen.

Hoe kan ik een alternatief e - mailadres te creëren. Meld je aan voor een web-based e-mailaccount.
Hoe kan ik een alternatief e - mailadres te creëren. Meld je aan voor een web-based e-mailaccount.

Meld je aan voor een web-based e-mailaccount. Dit is de makkelijkste om te doen, en de snelste ook. De schoonheid van web-based e-mail accounts is het gemak - u kunt uw e-mail overal ter wereld toegang zolang u toegang hebt tot het internet en een webbrowser. Als u wilt kiezen welke e-mails op te slaan, alles wat je hoeft te doen is te slaan, wordt de bijlage downloaden (indien aanwezig), of doorsturen naar een ander e-mailadres voor bewaring. Het grote ding over web-based e-mail accounts is dat de meeste van hen niet kost een cent, en bieden bijna onbeperkte opslagcapaciteit. In feite, veel mensen gebruiken hun alternatieve e-mailaccounts als een vorm van back-up - ze per e-mail zelf belangrijke bestanden zodat ze worden opgeslagen in de ontvangende servers, gratis! Enkele van de meest bekende web-based e-mail accounts die u kunt krijgen zijn:

  • Gmail
  • Yahoo
  • AOL
  • MSN

Het is heel gemakkelijk om een ​​account aan, ga je gewoon naar de website en klik op "aanmelden" of "voeg een account" knop te drukken. Na het invullen van de benodigde basisinformatie, zult u worden genomen om uw nieuwe account in no-time.

Blijf op de hoogte van uw wachtwoorden en accounts. Het opzetten van meer dan een e-mail adressen ook opent een doos van Pandora van hoe te houden van alle van hen te houden. Voordat je gaat all-trigger happy en open te stellen tien verschillende accounts met net zo veel wachtwoorden, lijst van uw redenen voor het krijgen van meerdere accounts. Vele malen mensen zullen beseffen dat ze nodig hebben niet meer dan drie. Als het gaat om het instellen van uw wachtwoorden, kunt u een wachtwoord te houden voor iedereen, maar zorg ervoor dat het is niet iets dat iedereen die door je portemonnee in staat zal zijn op te halen uit - dit betekent dat er geen verjaardag, geen sociale zekerheid of rijbewijs nummer, etc. Maak er een combinatie van letters (een woord, of initialen) en nummers die belangrijk zijn voor jou. Houd de lijst veilig thuis (nogmaals, niet in je portemonnee!).

Waarom zou iemand meer dan een e-mail adres nodig in de eerste plaats. Blijf op de hoogte van uw wachtwoorden en accounts.
Waarom zou iemand meer dan een e-mail adres nodig in de eerste plaats. Blijf op de hoogte van uw wachtwoorden en accounts.

Toegang meerdere accounts vanuit een centrale e-mailaccount. Er zijn twee manieren om dit te doen: 1) kunt u de auto-forward functie van uw andere accounts te gebruiken, en hebben al uw post doorgestuurd naar uw gekozen centrale e-mail, of 2) set-up van de verschillende postbussen account (het gemakkelijkst.. gedaan in Gmail), zodat u gemakkelijk te lezen al uw e-mail vanuit een centrale bron. Het zal ook makkelijker zijn om te dienen, op te slaan, of je e-mails te filteren vanaf een centrale locatie. Het centraliseren van uw e-mail het beste is voor uw persoonlijke accounts - het is altijd een goed idee om uw bedrijf / werk e-mail volledig gescheiden.


Check out de hulp en ondersteuningspagina's van uw e-mailprogramma's en - als ze zijn alle deelnemers, nieuwe en betere functies voor e-mail zijn altijd komen.