O2e

Hoe kan ik een alternatieve rock afspeellijst maken

Een van de meest populaire genres is alternatieve rock

Een van de meest populaire genres is alternatieve rock. Als je een fan bent van dit genre, overweeg dan het maken van uw eigen playlist die je kunt spelen thuis, op kantoor of in de auto. Het maken van een afspeellijst is gemakkelijk, zolang je weet wat nummers die u wilt. Hier zijn een aantal stappen te volgen.

  • Het vinden van liedjes. Het moeilijkste deel in het creëren van uw eigen alternatieve rock afspeellijst is uit te vinden welke nummers u zult zetten. Er zijn honderden en honderden muzikanten en bands die er zijn die zich bestempelen als alternatieve rock. Niet al deze alt rock muzikanten, echter, zijn de moeite waard uw tijd. Elk genre heeft zijn eigen goede nummers, en elk genre heeft zijn eigen slechte nummers, na alles. Als u al weet dat veel van de alternatieve rock songs, kunt u eenvoudig een lijst van deze naar beneden voor uw afspeellijst. Als u op zoek bent naar nieuwe nummers, echter, moet u overwegen met behulp van websites die gebruikers helpen u een aantal soortgelijke nummers die ze willen. Dit zal u helpen ontdekken nieuwe alt rock bands. Voorbeelden van deze websites zijn Last FM, Fine Tune, en Muziek Kaart.
  • Het downloaden van de nummers. Als je eenmaal weet de naam van de bands en muzikanten wiens nummers die u wilt opnemen in de afspeellijst, de volgende stap is om daadwerkelijk te krijgen van de nummers. De eenvoudigste manier om dit te doen is door het downloaden van de liedjes van online muziek winkels, variërend van Amazon naar iTunes. Als u wilt een goedkoop alternatief, echter, moet u overwegen file sharing netwerken zoals BT Junkie. Er zijn duizenden alternatieve rock bestanden in dit soort van file sharing netwerk, en alles wat je nodig hebt is een gratis torrent-client zoals uTorrent. Zodra u hebt gedownload van de liedjes, de volgende stap is om ze op te slaan in de muziek van uw computer bibliotheek. Als u gebruik maakt van iTunes, voegt u de tracks naar de iTunes-bibliotheek en iTunes regelt de tracks voor u.
  • Het regelen van de afspeellijst. Zodra u hebt ingediend de nummers in uw computer, selecteert u de nummers die u wilt uw afspeellijst te maken. Een playlist kan zo kort als tien nummers lang, of kan tot duizend songs. Dit is allemaal aan jou. U kunt ook regelen de nummers op album, artiest, alfabetisch, op nummer, et cetera. Uw muziekspeler, zoals iTunes, zal u helpen dit te doen.
  • Brand de afspeellijst. Nadat u hebt gemaakt de afspeellijst en opgeslagen, kunt u deze branden op een cd. Het branden van de tracks op een CD kunt u de tracks af te spelen in een andere computer of in uw auto. Deze cd's kunnen ook worden weggegeven als cadeau voor je vrienden.
  • Breng de afspeellijst naar uw speler. Naast branden, kunt u tegelijkertijd ook de nummers naar uw muziekspeler. Als u een iPod, zal iTunes automatisch de overdracht van de Afspeellijst naar uw speler. Als u nog andere soorten muziek spelers, moet u de afspeellijst bestand naar de specifieke muziekspeler. Volg gewoon de instructies op de handleiding van uw muziekspeler om uit te vinden hoe u de afspeellijst exporteren.


Hoe kan ik een alternatieve rock afspeellijst maken. Het vinden van liedjes.
Hoe kan ik een alternatieve rock afspeellijst maken. Het vinden van liedjes.

Met deze stappen, moet u in staat om een ​​alternatieve rock afspeellijst te maken. Volg dezelfde stappen voor welk genre van muziek die u wilt een afspeellijst van, ook.