O2e

Hoe kan ik een aquarel afbeelding in photoshop

Aquarel is een methode voor het schilderij dat in water oplosbare verf gebruikt

Aquarel is een methode voor het schilderij dat in water oplosbare verf gebruikt. Terwijl u kunt schilderen met behulp van traditionele media en ondersteunt met inbegrip van maar niet beperkt tot papier, canvas, hout, leer, stof, borstels, water-oplosbare potlood en aquarel pastel, de technologie van vandaag kunt u waterverfbeelden minus de noodzaak van schilderij te schilderen of te creëren materialen en schilderen vaardigheden. Met behulp van een grafisch programma voor het bewerken, zoals Photoshop, kunt u een afbeelding naar keuze wenden tot een prachtige aquarel kunstwerken. De volgende tips om u te helpen de slag te gaan.

  1. Open de foto die u wilt omzetten image aquarel in in Photoshop. Terwijl u kunt een foto kiezen, een vinden die het beste eruit zal zien wanneer het wordt aangebracht met waterverf effect. Landschappen, landschap of natuur zou maken trillende waterverf afbeeldingen.
  2. Maak de foto. Overslaan dit deel als het beeld al ziet er perfect uit, omdat het anders iets dat je niet wilt dat een deel van het gehele beeld zijn wordt verwijderd. Enkele van de vele tools die u kunt gebruiken voor het elimineren van ongewenste objecten op de foto zijn retoucheerpenseel, kloonstempel, en patch gereedschap onder anderen.
  3. Bijsnijden en het formaat van de foto. Om uw afbeelding interessanter te maken, kunt u het bijsnijden zodat het hoofdonderwerp is gelegen op de juiste positie. Als u van plan om de bewerkte foto op het internet plaatsen, kunt u ook de grootte afnemen, tenzij je van plan om de afbeelding af te drukken.
  4. Breng het effect. Met uw foto gereinigd, bijgesneden en verkleind, bent u klaar om de foto te zetten in een aquarel afbeelding. Vind de 'filter' menu, klik op 'artistieke' en kies aquarel. Een voorbeeld van de afbeelding zal verschijnen met opties aan de rechterkant zodat u de foto te zien als je het effect aan te passen. Tweak de borstel detail, schaduw intensiteit, en textuur. Raadpleeg de voorvertoning totdat u het gewenste resultaat te krijgen.
  5. Sla de bewerkte afbeelding. Als u tevreden bent met de afbeelding, klikt u op 'opslaan als' en verander de naam van de afbeelding, zodat er geen de originele foto overschreven. Gebruik JPEG, PNG, GIF of ander bestandsformaat volgens uw vereiste.

Afgezien van deze gemakkelijke en eenvoudige methode

Hoe kan ik een aquarel afbeelding in photoshop. Open de foto die u wilt omzetten image aquarel in in Photoshop.
Hoe kan ik een aquarel afbeelding in photoshop. Open de foto die u wilt omzetten image aquarel in in Photoshop.

Naast deze gemakkelijke en eenvoudige methode, zijn er vele andere manieren om een ​​waterverfbeeld in Photoshop. Zodra u het assortiment van gereedschappen en functies van de applicatie onder de knie hebt, zul je verbaasd zijn dat het dupliceren van lagen, het toepassen van verschillende filters, en met behulp van verschillende blend modes onder andere kan praktisch hetzelfde te bereiken aquarel effect. Wilt u nieuwe manieren om aquarel beelden te creëren leren, wees niet bang om Photoshop gereedschappen manipuleren totdat u het proces dat uw afbeelding het beste kan verbeteren vinden. U kunt verdere verbetering van toepassing zijn op de foto, afhankelijk van hoe natuurlijk, hoe levendig, of hoe artistieke u graag de foto te verschijnen. Een truc om de warmte van de kleur te verbeteren zou zijn om de tint of intensiteit niveau tweak. Vaker wel dan niet zul je zien dat de meer ingewikkelde het proces is, het beeld van de meer opvallende krijgt.