O2e

Hoe kan ik een auto lock te verwijderen van een computer

Meer en meer mensen worden geconfronteerd met problemen in het uitschakelen van de automatische blokkering van hun computers. Een vergrendelde computer niet tonen een desktop, dus het voorkomt dat de gebruiker in het gebruiken van het systeem. Afgezien van een auto lock van een computer, andere gebruikers te ontmoeten verschillende soorten problemen, zoals auto-wiel, het systeem lock, alarm slot en tijdslot. Als u een van die mensen, leest u de onderstaande tips om de automatische vergrendeling te verwijderen van uw pc.

Handboek techniek

Deze methode werkt het beste voor Windows. Inactiviteit van de computer is het resultaat van een van de volgende: Uw schermbeveiliging met een wachtwoord is beveiligd of als uw computer is voorzien van een power management probleem.

Hoe kan ik een auto lock te verwijderen van een computer. In het geval van de screensaver probleem.
Hoe kan ik een auto lock te verwijderen van een computer. In het geval van de screensaver probleem.

 1. In het geval van de screensaver probleem, opent u de schermbeveiliging paneel. U kunt dit doen door op rechts te klikken. Kies "eigenschappen". Klik op "schermbeveiliging". Verwijder het vinkje bij "wachtwoord beveiligen" tabblad.
 2. Screensaver domeinen ook creëren auto lock problemen. Controleer de winterslaap tabblad. Zorg ervoor dat niet is aangevinkt.
 3. Als de automatische vergrendeling resultaten aan stroomuitval, de beste ding om te doen is het openen van uw configuratiescherm. Klik op "Energiebeheer". Selecteer de sleutel met de naam "geavanceerde". Kies de "prompt voor het wachtwoord"-toets. Zorg ervoor dat het is uitgeschakeld.
 4. Om de automatische vergrendeling probleem op te lossen, kunt u ook stoppen met de lock-up-knop van uw systeem.

Registry techniek

De volgende methoden zijn van toepassing op Vista versies:

Zoals je hebt gelezen. Screensaver domeinen ook creëren auto lock problemen.
Zoals je hebt gelezen. Screensaver domeinen ook creëren auto lock problemen.

 1. Download een. REG-bestand bestemd voor het verwijderen van de computer vergrendelen. Tal van websites bieden gratis te downloaden van het bestand. Een panel zal verschijnen. Kies "opslaan". Sla de kopie van het gedownloade bestand naar uw bureaublad.
 2. Na het downloaden, klik op het bestand. Druk op klik met de rechtermuisknop. Kies "merge"-optie. Een waarschuwing pop out scherm verschijnt. Selecteer de "run"-toets. Kies "continue". Druk op de "ja" tabblad. Klik op de "ok"-optie.
 3. U moet uw computer opnieuw opstarten om de wijzigingen door te voeren. U kunt ook inloggen in en uit. Als de procedures werkten naar behoren, verwijdert u het gedownloade bestand op uw bureaublad.

Lokale groep editor techniek

 1. Zoek de "lokale groep editor" tabblad. Kijk voor de "user-configuratie"-toets. U vindt het in de linkerkant van het scherm. Klik op "administratieve templates". Kies het "systeem" tabblad. Selecteer "ctrl + alt + del" toets.
 2. Kies "Blokkering annuleren". Deze sleutel bevindt zich in de rechterkant van het scherm. Selecteer de "eigenschappen" tabblad. Klik op de "enabled" optie. Kies "ok".
 3. Selecteer de "exit" knop van het bestaande venster. Testen of de wijzigingen van kracht worden.

Handmatige techniek

 1. Zet de computer aan. Druk op de "start" knop te drukken. Kijk voor het witte gebied. Dit is de "Start zoekopdracht". In dit zoekvak, typ 'regedit'. Klik op "enter".
 2. Een prompt naar buiten komen. Kies de "Continue" optie. Kies het tabblad "beleid". Selecteer "nieuwe en belangrijke" tabblad. Typ het woord "systeem". Klik op de "enter"-toets.
 3. Kijk naar het rechter paneel. Kies een lege rijstrook. Kies "nieuwe" en "dword" tabbladen. Typ de uitdrukking "Werkstation vergrendelen uitschakelen". Gebruik geen spatie tussen woorden. Klik op "enter".
 4. Selecteer de "modify" optie. Druk op de nummer een sleutel in het toetsenbord. Druk op "ok". Controleer of uw wijzigingen van kracht worden.

Zoals je hebt gelezen

Zoals je hebt gelezen, heb je geen behoefte aan een technicus om uw probleem op te lossen. Het is erg makkelijk als je gewoon weet wat je moet doen. Kies een van de genoemde technieken om uw computer automatisch vergrendelen dilemma op te lossen. U kunt een noodsituatie slotenmaker ook wat. Deel de ontsluiting van technieken met collega's en vrienden.