O2e

Hoe kan ik een dvd-menu tekst-knop

Met behulp van adobe encore

Een van de meest gebruikte DVD-authoring programma's die worden gebruikt door video producenten Adobe Encore. U kunt video-en audio-formaten met behulp van deze software te wijzigen en menu's in de video. Adobe Encore De interface is makkelijk te begrijpen en te gebruiken. De tools die u nodig hebt om te formatteren en aanmaken van menu's worden weergegeven op uw scherm. U zult geen moeite hebben met het vinden van het juiste type gereedschap te gebruiken als ze worden gepresenteerd in aparte vensters of paletten op het scherm. Menu editor geeft je de tools om u nodig hebt om een ​​professioneel ogende menu op je video te maken te geven. U kunt tekst en afbeeldingen te gebruiken en zet ze in knoppen die zal worden gekoppeld aan bepaalde functies op uw video. Om gewone tekst te maken in een menuknop met Adobe Encore, volgt u de onderstaande stappen om u te begeleiden in dit project.

  1. Hoofdmenu. Wanneer u klaar bent met uw videobewerking dan moet je op het scherm een ​​menu voor de video te maken. Het hoofdmenu kan worden gemaakt met Adobe Encore om te dienen als het navigatiesysteem voor koppelingen en functies binnen uw video. De tekst te selecteren brengt u naar een submenu, een bepaald hoofdstuk ofwel in de video, of het kan configureren. Links kan over de tekst menuknop die zal dienen als de navigatie-koppeling worden geplaatst. In Adobe Encore kunt u een van de vooraf ingestelde menu's beschikbaar zijn in het menu bibliotheek selecteren of een uit het niets met een leeg menu. Ga naar het tabblad Bibliotheek en kies een van de beschikbare lege menu's en selecteer vervolgens de nieuwe menu-icoon aan de onderkant van het venster Bibliotheek. Als u een afbeelding op maat voor uw achtergrond wilt, importeer de afbeelding in de map Project Clips en sleep deze naar het lege menu. Lijn de afbeelding dus het zal het lege gebied bestrijken.
  2. Maak tekst. Om tekst te maken op het menu moet je de tekst tool te gebruiken. Selecteer eerst de titel veilig gebied icoon aan de onderkant van het scherm. Het pictogram zal zien als een doos in een andere doos. Zodra het pictogram wordt geselecteerd ziet u de grenzen op het menu. Selecteer de horizontale tekst of verticale tekst knop op de tekst gereedschap. Typ de tekst rechtstreeks op het menu en gebruik vervolgens de F6-toets of de 'Character' optie onder het tabblad Venster op de werkbalk. Maak de wijzigingen in uw tekst, zoals lettertype, kleur en lettertype.
  3. Zet teksten om naar knoppen. De teksten die u zojuist hebt gemaakt op uw menu zijn nu objecten en u kunt deze omzetten in knoppen. Selecteer de tekst en ga dan naar de bovenste werkbalk en kies in het menu Object. Uit het dropdown-menu de optie "Convert to Button" optie die gemakkelijk zal uw tekst in een knop.
  4. Verbinden de knop om een hoofdstuk. Nu de knop kan worden gekoppeld aan een hoofdstuk in de video door naar de tab Tijdlijnen en selecteren van een van de hoofdstukken in direct op de knop te slepen.

Hoe kan ik een dvd-menu tekst-knop. Zet teksten om naar knoppen.
Hoe kan ik een dvd-menu tekst-knop. Zet teksten om naar knoppen.

Normaal gesproken worden teksten omgezet in menuknoppen omdat de tekst beschrijft de functie en het is veel eenvoudiger om het te gebruiken als een knop in plaats van een aparte knop.